Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Senki nem tiltotta ki Pottyondy Edinát Gyuláról

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MPHÍREK • 2023. április 17. 18:46
Senki nem tiltotta ki Pottyondy Edinát Gyuláról
A mestereket választották a stand-up komikus helyett

Az igaz, hogy lemondták a liberális körökben népszerű youtuber fellépését Gyulán, de a lemondás oka igencsak prózai. A lemondás pedig nem örök időkre, hanem kizárólag a 2023. május 3-ai előadásra szólt.

A műsort a színházterem világítástechnikájának karbantartási munkálata miatt volt kénytelen lemondani a „Gyulakult”. A speciális eszközök telepítését végző cég a május 3–4-i dátumot jelölte meg a kivitelezés időpontjának. Úgy néz ki, hogy a mestereket választották a stand-up komikus helyett. Minden bizonnyal nem így cselekedtek volna, ha előre sejtik, hogy ilyen politikai médiacsetepaté származik ebből az ártatlan ügyből. 

„Nem sejtve, hogy a produkció lemondásának ilyen következményei lesznek, döntöttünk a munka elvégzésének prioritása mellett” – mondta el kérdésünkre Fábián Tamás, a Erkel Ferenc Kulturális Központ és Múzeum Nonprofit Kft. kommunikációs vezetője.

Remek hír Pottyondy Edina gyulai kedvelőinek, hogy az elmaradt műsort ősszel bepótolhatják. „A napokban már meg is lehet az új, szeptemberi időpont. Az erről szóló egyeztetést már megkezdtük a színház menedzsmentjével” – hangsúlyozta a „Gyulakult” szóvivője.

Miután bejárta a fél világsajtót az egykori momentumos Pottyondy gyulai esete, sokan megkérdezték a helyi közösségi felületeken: Ki az a Pottyondy Edina?

A Wikipédia szerint „Pottyondy Edina magyar youtuber, stand-up komikus, humorista, politikus, korábban a Momentum Mozgalom elnökségi tagja. Országos ismertségre saját YouTube-csatornájával tett szert, melyen szatirikus-ironikus politikai, közéleti kommentárokat készít”.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)