Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Lopássorozat miatt tartottak razziát a rendőrök

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2023. március 23. 11:30
Lopássorozat miatt tartottak razziát a rendőrök
Rendőrségi hírek Békés vármegyéből

Forrás: police.hu

Lopássorozat miatt tartottak razziát a rendőrök március 22-én Kétegyházán – írta meg a police.hu.

A Gyulai Rendőrkapitányság és a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság „Körös” Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei az elmúlt hónapokban történő lopások gyanúsítottjait fogták el. 2022 novemberében és decemberében építési területekről tűntek el különböző fémdolgok és gépek, többek között alumíniumkordon, aggregátor és rézkábelek, idén januárban pedig egy ház utcakapuját, a fémből készült kerítésének egy részét, illetve a házból bútorokat, valamint mosógépet, bojlert, fürdőkádat loptak el, februárban pedig arról érkezett bejelentés, hogy 160 beton járólapot vittek el az egyik utcából.

A történtek kapcsán indult nyomozások során a rendőrök látókörébe került több család, akik a gyanú szerint úgy jutottak pénzhez, hogy lopott dolgokat adtak el, illetve adtak le egy szomszédos városban működő fémfelvásárlónál.

A rendőri egységek egy időben tíz helyen jelentek meg, és hat bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit fogtak el, mindannyian kétegyháziak. Kihallgatásukkal egyidőben a nyomozók átkutatták azokat a helyeket, ahol lopott dolgokat tárolhattak, illetve olyan embereket kerestek és hallgattak ki, akiknek tudomása lehet a bűncselekményekről, az elkövetőkről.

A hat gyanúsítottat a Gyulai Rendőrkapitányság őrizetbe vette. A nyomozók vizsgálják, hogy az egyes bűncselekményekben melyiküknek milyen szerepe volt, illetve hogy voltak-e további társaik. Emellett tisztázzák, hogy felelőssé tehetők-e a felsoroltakon kívül más bűncselekmények elkövetéséért is.

GYULAI HÍRLAP • 2023. március 23. 11:30
Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)