Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hatalmas versenyfutásban az U15-ös futsalcsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. március 23. 13:00
Hatalmas versenyfutásban az U15-ös futsalcsapat
Gyulai Amazonok–Újpest FC 8-3 (4-2) 

Fotó: Gyulai Amazonok

Az U15-ös futsalbajnokság soros fordulójában a Gyulai Amazonok korosztályos együttese az Újpest FC gárdáját fogadta március 19-én. A fürdővárosi gárda magabiztos győzelemmel maradt versenyben a bajnoki címért. 

Gyulai Amazonok: Sebestény Renáta, Kelemen Klarissza, Tóth Panna, Baracsi Boglárka, Mészáros Viktória. Csere: Veres Doren, Kurta Alma, Szelei Csenge, Nagy Csenge. Edző: Molnár Ágnes. 

A hazai együttes a tabella második helyéről fogadta a dobogós helyről érkező riválisát. A gyulai csapat nagy versenyfutásban áll az éllovas miskolci gárdával, így minden mérkőzését sikerrel kell megvívnia. 

A fürdővárosi alakulat ennek megfelelően kezdte a találkozót, Tóth Panna duplája után már a 3. percben kétgólos volt a gyulai előny. A fővárosi együttes pár perc múlva szépíteni tudott, ám Baracsi Boglárka találataival már háromgólos volt a hazai előny. Az újpesti gárda a félidő vége előtt szépíteni tudott, így 4-2-es fürdővárosi előnnyel mehettek pihenőre a felek. 

Az Amazonok a második félidőben öt perc leforgása alatt eldöntötték a három pont sorsát, Tóth Panna vezérletével, aki 5 gólig jutott a mérkőzésen. Nagy Csenge is betalált ezen a mérkőzésen, az ő gólja mellett a vendégek is tudtak szerezni egy szépítő találatot, így 8-3-as győzelemmel zárult a találkozó – olvasható a klub közösségi oldalán. 

A Gyulai Amazonok U15-ös csapata továbbra is a tabella második helyén áll, három pont lemaradással követi miskolci ellenfelét. A korosztályos gárda a következő fordulóban a DEAC otthonában lép pályára. 

Gyulai gólok: Tóth Panna (5), Baracsi Boglárka (2), Nagy Csenge.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)