Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Bajnoki címet ért a hazai győzelem

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. március 18. 11:00
Bajnoki címet ért a hazai győzelem
Gyulai Amazonok–Borsod SE 5-2 (1-1) 
Az NB II.-es futsalbajnokság soros fordulójában a Gyulai Amazonok felnőttcsapata a Borsod Sport Klub együttesét látta vendégül 12-én. A fürdővárosi gárda újabb sikerével bebiztosította bajnoki aranyérmét. 

Fotó: Gyulai Amazonok

Kósa Noémi, Lovas Laura, Kajári Gabriella, Molnár Ágnes, Pintye Vivien. Csere: Szappanos Katalin, Mészáros Viktória, Danics Boglárka, Hack Fanni, Kurai Nikolett, Mezei Virág. Vezetőedző: Molnár Zoltánné. 

A gyulai együttes listavezetőként várta a középmezőnyhöz tartozó ellenfelét. A hazai csapat eddig egy kivétellel minden mérkőzését megnyerte, így a vendégek nem számíthattak túl sok jóra.  

A gyulai csapaton már a mérkőzés elején látszott az elszántság, négy perc leforgása alatt több ziccert is kialakított a vendégcsapat kapuja előtt.  

Az első találatot mégis a borsodi együttes szerezte a 16. percben, ám két perccel később Lovas Laura is gólt lőtt. 1-1.  

A második félidő elején egy szerencsés góllal újra a Borsod jutott előnyhöz, ám a szerkezetet és iramot váltó gyulai együttes Kurai Nikolett vezérletével megfordította az állást. A gyulai játékos három gólt szerzett, rajta kívül Hack Fanni talált be a vendégkapuba. 

A Gyulai amazonok NB II.-es futsalcsapata győzelmével 11 pontosra hizlalta előnyét, így bebiztosította bajnoki aranyérmét. 

– Jól kezdtünk, majd érthetetlenül egyre feszültebbek lettek a játékosok. Talán a mérkőzés tétje helyezett nagyobb súlyt a csapatra. Örülünk a bajnoki címnek – értékelt Molnár Zoltánné.

Gyulai gólok: Kurai Nikolett (3), Lovas Laura és Hack Fanni.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)