Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Lehengerlő eredménnyel menetel az aranyérem felé az U15-ös futsalcsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. március 18. 08:58
Lehengerlő eredménnyel menetel az aranyérem felé az U15-ös futsalcsapat
Gyulai Amazonok–Tóalmás 10-1 (5-1) 

Fotó: Gyulai Amazonok

Az U15-ös futsalbajnokság soros fordulójában a Gyulai Amazonok korosztályos együttese az SK Tóalmás gárdáját fogadta március 12-én. A fürdővárosi gárda ismét hatalmas különbséggel győzött, így még mindig üldözi élen álló riválisát. 

A fürdővárosi gárda az előző fordulóban 1-20-as mérkőzésen lépett át gödöllői ellenfelén, így a tabella második helyéről várta a sereghajtó elleni hazai találkozót. 

A hazai együttes azonnal magához ragadta a játék irányítását, a szépen megrajzolt támadások után Kurta Alma talált először a tóalmási kapuba. Az első játékrészben Tóth Panna tudott duplázni, Baracsi Boglárka és Krisán Lujza találata révén pedig ötgólos gyulai előnyből mehettek pihenőre a felek. 

A fordulás után sem változott a mérkőzés képe, a gyulai csapat újabb öt gólt szerzett. Freiberger Stella a kapuból kilépve mezőnyben szerzett két gólt, de Kurta Alma, Krisán Lujza és Kelemen Klarissza is betalált. 

A Gyulai Amazonok U15-ös futsalcsapata továbbra is üldözi élen álló ellenfelét. A korosztályos együttes a következő fordulóban az Újpest FC gárdáját fogadja a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban. 

Gyulai gólok: Krisán Lujza (2), Freiberger Stella (2), Tóth Panna (2), Kurta Alma (2), Kelemen Klarissza, Baracsi Boglárka.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)