Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Illóolajak és aromadiffúzorok széles választéka

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2023. március 16. 18:00
Illóolajak és aromadiffúzorok széles választéka
A Gyulai Hírlap olvasói kedvezménnyel vásárolhatnak a helyi webáruházban

Két évvel ezelőtt nyílt meg a Diffúzorok és illóolajok webáruháza, a kifejezetten az aromaterápiára és térillatosításra szakosodó https://www.diffuzorok.hu

A gyulai Juhász Richárd, a webáruház megálmodója elmondta: sok webáruház kínál hasonló termékeket, ezért a cél az volt, hogy széleskörű választékot nyújtsanak.  

– Az induláskor a fő irány az ultrahangos diffúzorok forgalmazása volt. Ezek a készülékek magas frekvenciájú rezgéssel állítanak elő párát, mely nem jár hőhatással. Az így keletkezett finom, nanoszemcsékből álló párát emiatt is hívják hideg párának, ezeket a készülékeket pedig hidegpárásítónak – fejtette ki.

Kiemelte, ezek jelentősége abban áll az aromaterápia szempontjából, hogy a vízhez adagolt illóolaj szerkezete az ultrahangos rezgéssel nem sérül, nincs hőhatás sem, így az illóolajok hatása jóval jobban érvényesül a hagyományos párologtatókhoz képest. Emellett a nanopáraszemcsék magukkal szállítják az illóolaj-molekulákat, melyek belélegezve vagy akár bőrön keresztül felszívódva fejtik ki jótékony hatásukat.

Hangsúlyozta: nemcsak ezek az ultrahangos párologtatással működő hidegpárásító készülékek, hanem hagyományos aromalámpák és az újdonságnak számító autós diffúzorok is szerepelnek kínálatunkban, de elérhetők a természetes alapanyagokat tartalmazó aromaterápiás füstülők is.

– A nálunk található minőségi illóolajok árai nem járnak az egekben. Valamennyi százszázalékos tisztaságú, esszenciális illóolaj, természetes alapanyagokból. Mind a magyar gyártók és a manufakturák termékei, mind a külföldi, minősített termékek elérhetők kínálatunkban. Illóolajaink között nemcsak biominősítéssel ellátott temékek, de akár gyógyszerkönyvi minőséggel rendelkezők is vannak – húzta alá.

Az oldalon aromaolajok is találhatók, melyek aromaterápiás hatással ugyan nem rendelkeznek, de illatosításra kiválók. Ezek között akár a BeVeg minősítéssel rendelkező vegán aromaolajok is elérhetők.

Mint megtudtuk, a diffúzor parfümök szintén nagyon kedveltek. A webáruház minőségi, ellenőrzött parfümillatokat kínál, a vásárlók többféle női és férfi illatkompozíció közül választhatnak, amelyek mindegyike használható aromadiffúzorban.

– Vásárlóink egész Magyarország területéről rendelnek, igyekszünk a szállítási költségeket alacsonyan tartani, így már 990 forintért is kiszállítunk. Egyre több megrendelés érkezik Békés megyéből és Gyuláról is. A gyulai vásárlók egyeztetett időpontban személyesen is átvehetik a megrendelésüket, ezzel megspórolják a szállítási költséget.

A webáruház a Gyula Hírlap olvasóinak kuponkóddal kedveskedik: a HIRLAP10 használatával tíz százalék kedvezménnyel vásárolhatnak az  illóolaj- és aromaolaj-kínálatból. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)