Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Elnöki elismerésben részesült a Gyulai Rendőrkapitányság Hivatalának korábbi vezetője

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2023. március 10. 13:54
Elnöki elismerésben részesült a Gyulai Rendőrkapitányság Hivatalának korábbi vezetője
Berczi László jelenleg a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatának vezetője

Závogyán Magdolna, Berczi László és Zalai Mihály

Fotó: police.hu

Elnöki elismerésben részesült Berczi László, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatának vezetője, a Gyulai Rendőrkapitányság Hivatalának korábbi vezetője a Békés Vármegyei Önkormányzat március 15-e alkalmából rendezett ünnepi ülésén – számolt be róla a police.hu.

Mint írták, a díjat Závogyán Magdolna, a Kulturális és Innovációs Minisztérium kultúráért felelős államtitkára és Zalai Mihály, a Békés vármegyei közgyűlés elnöke adta át.

Berczi László 1989-ben határőrként szerzett főiskolai végzettséget, majd közrendvédelmi szakirányon képezte tovább magát. Az elmúlt 35 évben mindvégig Békésben szolgált, előbb határrendészeti, közrendvédelmi szakterületen, majd elemző-értékelő tisztként és a Gyulai Rendőrkapitányság Hivatalának vezetőjeként. A vármegyei rendőr-főkapitányságon 2008 óta dolgozik, 2010-től irányítja a humánigazgatási szolgálatot.

A laudációban kiemelték: a rendőr ezredes „felelősségteljesen, magas színvonalon vezeti a szolgálatot, végzi az állomány megtartása, a rendőrség tevékenységének zavartalansága szempontjából kiemelten fontos feladatát”.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)