Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kiütéses győzelemmel rajtoltak az U14-es Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. március 07. 10:00
Kiütéses győzelemmel rajtoltak az U14-es Amazonok
Gyulai Amazonok–Jászfényszaru VSE 13-0 (3-0) 

Fotó: Gyulai Amazonok

Az U14-es labdarúgó-bajnokságban szereplő Gyulai Amazonok csapata a Jászfényszaru VSE csapatát fogadta a Grosics Akadémián március 5-én. A fürdővárosi gárda kiütéses győzelemmel kezdte a pontvadászat tavaszi idényét. 

Gyulai Amazonok: Sebestény Renáta, Pénzes-Makkai Kinga, Krisán Jázmin, Nagy Csenge, Kis Barbara, Halász Alexa, Hoffman Dorina, Szelei Csenge, Drobnyik Izabella. Csere: Zalai Bíborka, Ruzsa Natálai és Földesi Petra. Edző: Győri Zita és Krisán József.

A korosztályos együttes a második helyen zárta a bajnokság őszi szakaszát, míg riválisa a mezőny alsó harmadából érkezett a találkozóra. A vendégcsapat nem számíthatott túl sok jóra, hiszen a két rivális őszi találkozóján hazai pályán szenvedett nyolcgólós vereséget ellenfelétől. 

A hazai együttes azonnal a gázra lépett, Nagy Csenge duplájával pedig már a hetedik percben kétgólos előnybe került riválisával szemben. A folytatásban is a gyulai gárda akarata érvényesült, ám csupán egyetlen találattal tudta növelni előnyét a félidő végéig.  

A fordulás után azonban már beindult a gyulai gólhenger, a hét gólig jutó Nagy Csenge vezérletével kiütötte korosztályos riválisát.  

A Gyulai Amazonok U14-es csapata megerősítette helyét a tabella második helyén. A korosztályos gárda a folytatásban a Mórahalom VSE otthonából hozhatja el a győzelemért járó pontokat. 

Gólok: Nagy Csenge (7), Kis Barbara (3), Szelei Csenge, Drobnyik Izabella és Zalai Bíborka.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)