Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Magabiztos hazai győzelemmel folytatta a bajnokságot az ifjúsági kézilabdacsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. február 25. 11:00
Magabiztos hazai győzelemmel folytatta a bajnokságot az ifjúsági kézilabdacsapat
Gyulasport NKft.–Bácsbokodi NKSE 33-20 (17-9)

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A Gyulasport NKft. országos ifjúsági bajnokságban szereplő csapata a Bácsbokod NKSE korosztályos együttesét látta vendégül február 23-án. A fürdővárosi egyesület fiatal gárdája nem kezdte jól a tavaszi szezont, így hazai pályán szeretett volna javítani bajnoki mérlegén.

Gyulasport NKft.: Juhász P., Szabó K. (6/1), Miklya N. (1), Erdődi R. (2), Szalkai B. (8/1), Németh Cs. (8), Kertes S. (5). Csere: Bartóki M., Szabó R. (3/2) és Várkonyi L. Edző: Zöldi -Tóth Katalin.

A hazai gárda az első fordulóban vereséget szenvedett gyomaendrődi riválisától, ám így is a tabella felsőházából várta a találkozót. A gyulai együttes hazai pályán szerette volna kiköszörülni a csorbát, amelyhez a bajnoki lista alsó harmadából érkező bácsbokodi csapat előzetesen kiváló ellenfélnek tűnt.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Mindkét együttes kapkodóan, sok hibával kezdte a találkozót, a hektikus mérkőzést jól jellemzi, hogy az első találatra négy percet kellett várnia a szurkolóknak, a 12. percben is még csak 4-4-es állást mutatott az eredményjelző.

A folytatásra azonban már a hazai játékosok felvették a gyors játék ritmusát, így a gárda tetszetős találatokkal kezdett ellépni riválisától. A Szabó Kamilla és Németh Csenge vezette gyulai gárda folyamatosan nyitotta az ollót a két csapat között, így a félidőre már 17-9-es vezetéssel érkeztek a csapatok.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A második félidőben is Zöldi-Tóth Katalin együttese irányította a játékot, a gyors és taktikus támadások pedig rendre góllal fejeződtek be. A játékrészben Szalkai Bianka és Kertes Sarolta is gólokkal vette ki a részét a sikerből, a hatékonyan védekező együttes pedig magabiztosan gyűjtötte be győzelmét.

Mérkőzés alakulása: 12. perc: 4-4, 16. perc: 8-6, 26. perc: 16-7, 30. perc: 17:9, 38. perc: 23-10, 52. perc: 29-14 és 60. perc: 33-20.

A Gyulasport NKft. ifjúsági csapata a tabella negyedik helyéről folytatja a bajnoki küzdelmeket, a következő fordulóban pedig a Tigrisek Csongrádi KSE otthonában lép pályára.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)