Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Csak a döntőben állították meg a korosztályos csapatot

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. február 17. 11:00
Csak a döntőben állították meg a korosztályos csapatot
A Gyulaport NKft. U11-es együttese ezüstérmet szerzett az I. Hungarospa Cup mezőnyében

Fotó: Gyulasport NKft.

Első alkalommal rendezték meg a Hungarospa Cup küzdelmeit február 11-én a városi sportcsarnokban, ahol a Gyulasport NKft. Kajári János és Szendrei Imre vezette U11-es együttese is pályára lépett.

A fiatal gárda az első mérkőzésen a Nyírbátor ellen lépett pályára. A fürdővárosiak azonnal támadólag léptek fel riválisukkal szemben, így már a 10. másodpercben megszerezték a vezetést. A lendületesen focizó korosztályos csapat a folytatásban sem vett vissza, így 9-1-es győzelemmel mutatkozott be a tornán.

A Karcag elleni második meccsen 4-0-s győzelmet aratott a csapat, majd döntetlent játszott a hajdúszoboszlói csapat ellen.

– Végigtámadtuk a mérkőzést, de az ellenfél becsülettel védekezett, a kapusuk pedig remek napot fogott, így 0-0-ás eredmény született. Csapatunk azonban így is csoportelsőként jutott tovább – ismertette Kajári János.

A gyulai alakulat az elődöntőben a jó erőkből álló Tiszafüred csapata ellen bizonyíthatta tudását. A gyulai együttes ismét rá tudta kényszeríteni akaratát riválisára, folyamatosan támadta a tiszafüredi kaput, ám a kapu előtt nem működött hatékonyan, a vezető találatot is csak a mérkőzés vége előtt öt perccel sikerült megszereznie. A találkozó vége már könnyedebbre sikerült, a gyulai gárda 4-0-s eredménnyel léphetett a DEAC elleni döntő mérkőzésre.

– Nagyon szimpatikus két csapat találkozott a döntőben, ahol a felek szinte tükörképei volt játékban egymásnak. Elképesztő magas szintű támadást és védekezést mutatott be mindkét csapat a végig rendkívül szoros mérkőzésen, ám a kapu előtt kicsit higgadtabb volt az ellenfél, így végül 4-1-es vereséget szenvedtünk. Mindent összegezve ismét egy szép napot zártunk. Nagyon büszke vagyok a gyerekek teljesítményére, játékukra. A döntőben is nyílt sisakos, nagy iramú, jó mérkőzést láthattak a nézők, egy tényleg szimpatikus ellenféllel szemben – értékelt Kajári János. Elmondta: az ezüstérem mellett játékosuk, Ruzsa Balázs gólkirályi címet nyert.

Fotó: Gyulasport NKft.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)