Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Bowlingkupa-győzelem Szolnokon

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. január 17. 10:00
Bowlingkupa-győzelem Szolnokon
A Harruckern SE csapata nyerte a IV. Mihalcsik István Bowlingemlékversenyt

Forrás: facebook.com/specialolympicshungary

A Szolnoki Bowling Center adott otthont január 13-án a IV. Mihalcsik István Bowlingemlékversenynek, melyet a gyulai Harruckern SE csapata nyert meg.

A csapatoknak kiírt versennyel, amely egyben felkészítő is volt az idei berlini nyári világjátékokra, Mihalcsik István emléke előtt tisztelegtek a szervezők. A 2016-ban elhunyt szakember elnöki tisztséget töltött be a Szervátültetettek Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Sportegyesületénél, valamint a Fogyatékkal Élők Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Sportszövetségében.

A mezőnyben tizenkét speciális és hét egyesített csapat volt, a gyulai színeket a Házi Márk által felkészített Harruckern SE együttese képviselte. A Nagy András, Szombati Zoltán és Czeglédi Sándor alkotta fürdővárosi egység kiválóan teljesített a tornán, teljesítményével elnyerte első helyért járó kupát. A versenyen a Berlini válogatott nevet viselő csapat tagjaként gurított a Harruckern SE válogatott játékosa, Herczeg János.

A gyulai egyesület és a szövetség kiváló együttműködését jól jellemzi, hogy a Berlinbe utazó válogatott május 4–7. között Gyulán tartja felkészülő edzőtáborát.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)