Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Karácsonyi ünnepséget tartottak a Napfény Nappali Központban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2022. december 13. 12:30
Karácsonyi ünnepséget tartottak a Napfény Nappali Központban
A rendezvényen műsort adtak az ellátottak

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Karácsonyi ünnepséget tartottak december 13-án a Napfény Nappali Központban. A Béke téri tagintézményben a sérült ellátottak mellett a helyi idősek is megjelentek, hogy részt vegyenek az eseményen. 

A program a gyulavári óvodások műsorával kezdődött, akik karácsonyi dalokat és verseket adtak elő a lelkes közönségnek. Az előadás után Görgényi Ernő polgármester mondott köszöntőt. Mint mondta, jelen helyzetben a béke még sokkal fontosabb, mint korábban bármikor. 

A városvezető hangsúlyozta, hogy az adventi időszak mindannyiunk életében lehetőséget ad arra, hogy egy kicsit közelítsünk azok felé, akikkel haragban vagyunk és érdemes is megtennünk, főleg, ha már arra sem emlékszünk, mi okozta a problémát a kapcsolatunkban.

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

A polgármester ezúttal sem érkezett üres kézzel: egy izgalmas, gyulai történetekkel teli könyvet vitt az intézménybe járóknak.

Az eseményen Kiss Tamásné önkormányzati képviselő és Kiss Szabolcs a Gyulai Kistérség Egységes Szociális és Gyermekjóléti Intézményének vezetője is köszöntötte a megjelenteket. Kiss Tamásné elmondta: hallotta, hogy az intézményben rendszeresek a teadélutánok, így egy nagy csomag teával kívánt kellemes ünnepeket az odajáróknak. 

A program, ahogy minden évben, az ellátottak műsorával zárult. A helyszínen megtudtunk, a szereplők közel egy hónapon át készültek, hogy műsoruk a lehető legtökéletesebb legyen, az idősebb klubtagok pedig a szendvicsek és sütemények készítését vállalták magukra a karácsonyi ünnepség előtti napokban.

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)