Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Országos határrendészeti összesítő: 670 határsértő

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2022. december 03. 09:00
Országos határrendészeti összesítő: 670 határsértő
Az ORFK Kommunikációs Szolgálatának tájékoztatója

A szolgálatot teljesítő rendőrök december 2-án a 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 287 határsértőt tartóztattak fel és 383 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Bács-Kiskun megyében a rendőrök 1 esetben összesen 2 határsértőt tartóztattak fel Bácsalmás közigazgatási területén.

Csongrád-Csanád megyében a járőrök 13 esetben összesen 253 határsértőt tartóztattak fel Ásotthalom, Kisszállás, Mórahalom, és Szeged közigazgatási területén.

Győr-Moson-Sopron megyében a járőrök 2 esetben összesen 12 határsértőt tartóztattak fel Hegyeshalom-Csemeztanya, és Pereszteg közigazgatási területén.

A járőrök Nógrád megyében 16, Pest megyében 1 határsértőt tartóztattak fel.

A feltartóztatott illegális migránsok ellenőrzésük során afgán, etióp, indiai, marokkói, szír, szomáliai, és török állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Az elmúlt 24 órában Csongrád-Csanád megyében 21 esetben a rendőrök 383 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Magyarország területén az elmúlt 24 órában tiltott határátlépés miatt 1 embert, közokirat-hamisítás miatt 1 embert fogtak el, embercsempészés miatt 6 ember ellen indult büntetőeljárás.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)