Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Egyre közelebb az élbolyhoz a korosztályos Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. november 15. 10:00
Egyre közelebb az élbolyhoz a korosztályos Amazonok
Gyulai Amazonok–Eger SE 3-1 (1-1)

Fotó: Gyulai Amazonok

A Gyulai Amazonok U16-os labdarúgó-bajnokságban szereplő csapata az Eger SE korosztályos együttesét látta vendégül november 12-én. A fürdővárosiak az éllovas legyőzésével meneteltek tovább az élboly felé.

Gyulai Amazonok: Freiberger Stella (Kovács Viktória), Kelemen Klarissza, Tóth Panna, Danics Boglárka, Grósz Szimonetta Hanna, Veres Doren (Puskás Adél), Baracsi Boglárka, Pribék Andrea, Mészáros Viktória (Papp Fanni) és Czirók Gréta. Csere: Kurta Alma. Edző: Molnár Ágnes.

A gyulai gárda az előző körben kiütéses győzelmet aratott debreceni ellenfele felett, így a mezőny ötödik helyéről várhatta a találkozót.

A derbi első fél órájában sokáig mezőnyjáték folyt, majd Mészáros Viktória szánta el magát bő 40 méterről lövésre, a labda pedig a hálóban landolt a találkozó 32. percében.

A vendégcsapat azonban igazolta erejét, egy perccel később kiegyenlítette a találkozó állását. 1-1.

Az első félideji döntetlen után mindkét oldalon adódtak helyzetek. Pribék Andrea nagyszerű szabadrúgásgóljával a 60. percben újra előnyhöz jutott a házigazda, majd Tóth Panna percei következtek, aki először szép egyéni mozdulatok után hibázott, de egy gyönyörű cselt követően a 63. percben gólt szerzett, beállítva a 3-1-es végeredményt.

– Jól kezdtük a mérkőzést, a lányok betartották azt, amit kértem tőlük. Kemény meccs volt, ellenfelünk nem igazán tudott fizikálisan felénk kerekedni, és a csapat igazolta jó képességét is. Győzelmünk a látottak alapján teljesen megérdemelt volt – értékelt Molnár Ágnes.

A Gyulai Amazonok U16-os csapata továbbra is szorosan tapad az élmezőnyre, így ha a következő, Szolnoki MÁV elleni találkozón nyerni tud, akár a dobogóra is felléphet.

Gyulai gólok: Pribék Andrea, Mészáros Viktória és Tóth Panna.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)