Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hatodik győzelmét aratta a gyulai focicsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. október 19. 11:36
Hatodik győzelmét aratta a gyulai focicsapat
Nagyszénás SE–Clean-Way Gyulai Termál FC 1-3 (1-0)

A Megye I.-es labdarúgó-bajnokság soros fordulójában a Clean-Way Gyulai Termál FC csapata a Nagyszénás SE együtteséhez utazott október 16-án. A Sajben Gábor által irányított gárda az előző forduló parázs döntetlenje után folytatta győzelmi sorozatát.

Nagy Gergely a két csapat augusztusi mérkőzésén is betalált a nagyszénási kapuba 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Clean-Way Gyulai Termál FC: Jakab, Nagy S., Farkas (Nyéki), Kártyás, Kovács Zsombor, Repisky (Piss), Nagy G., Bondár (Radics), Kovács Zsolt, Kiss (Lőrinczi) és Vágási. Csere: Conka. Vezetőedző: Sajben Gábor.

A fürdővárosi gárda az előző fordulóban gól nélküli döntetlent ért el sarkadi riválisa otthonában, ezzel félbeszakadt négy mérkőzés óta tartó győzelmi sorozata. A pontvesztés alaposan feltüzelte a csapatot, így nagy elánnal esett neki soros ellenfelének.

Sajben Gábor elmondta, a gyulai csapat jól irányította a találkozót, a stabil hátsó alakzatra építő támadások révén sorra alakítottak ki gólszerzési lehetőségeket. A kihagyott helyzetek azonban megbosszulták magukat, a félidő végén egy jól eltalált lövés zúdult védhetetlenül a fürdővárosi kapuba. 1-0.

– A második félidőben rákapcsoltunk, ebben a játékrészben is több lehetőségünk volt. Csapatunk erejét mutatja, hogy a kivételesen a padról beszálló Radics és a fiatal Lőrinci hatalmas lendületet hoztak a játékba. Elsősorban nekik és a feljavult csapatnak is köszönhető, hogy 6 perc alatt három gólt rúgva megfordítottuk a mérkőzést – ismertette Sajben Gábor.

A gyulai együttes Radics, Nagy Gergely és Lőrinczi góljaival magabiztosan hozta el a három pontot Nagyszénásról. A fürdővárosi csapat egyhetes pihenő után az ezüstérmes helyen álló Végegyházi SE együttesét látja vendégül.

– A hétvégi pihenő után itthon fogadjuk a kiváló játékosokkal és feltételekkel játszó végegyházi riválisunkat. Nem titkolt szándékunk, hogy visszavágjunk az idény eleji vereség miatt, és bizonyítsuk azt, hogy jobb csapat vagyunk náluk. Nagyon jó úton haladunk. Rengeteg fiatalt foglalkoztatunk, akik tovább fejlődhetnek, és nagyobb lehet az önbizalmuk. Ebben segítségükre lesznek a sikerre éhes, meghatározó, rutinos játékosaim is – értékelt a gyulai vezetőedző.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)