Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Baleset-megelőzési rendezvényt tartottak Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • GYH • HÍREK • 2022. október 13. 15:00
Baleset-megelőzési rendezvényt tartottak Gyulán
Az eseményen az Üzenet Táncszínház tartott előadást

Többek között az ittas, bódult állapotban történő járművezetés, a menet közbeni mobiltelefonálás, a biztonsági öv használatának hiánya volt a témája annak a baleset-megelőzési rendezvénynek, amelyet október 12-én tartottak a gyulai Erkel Ferenc Művelődési Központban – írta a police.hu.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Az eseményen a szolnoki Üzenet Táncszínház adta elő Üzenet a biztonságért című előadását. A szereplők azt mutatták be, mi történhet, ha valaki ittasan vagy bódult állapotban vezet, az autóban nem használja a biztonsági övet, menet közben telefonál, üzenetet ír, olvas, vagy úgy közlekedik kerékpárral, hogy nincs kivilágítva. A témákról szakértők is elmondták a gondolataikat a megjelent csaknem 300 diáknak.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A szervezők, a Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság és a Gyulai Rendőrkapitányság szakemberei azt remélik, hogy a példákra épülő, rövid és a fiatalok nyelvén megfogalmazott üzenetek, tanácsok révén a diákok óvatosabban fognak közlekedni, megtanulják és figyelnek arra, hogy betartsák a közlekedési szabályokat.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)