Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Fordulj Balogh Katalinhoz a tested és a lelked egészségéért! 

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2022. október 12. 16:55
Fordulj Balogh Katalinhoz a tested és a lelked egészségéért! 
A masszőr kedvező árakkal várja vendégeit

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A masszázs nem csak a testnek, a léleknek is jó – vallja Balogh Katalin masszőr, aki a svédmasszázs mellett arc-, talp-, cellulit- és nyirokmasszázst is vállal, kedvező áron.

A szakember a gyulai Wellness hotelban dolgozik mint masszőr, és mellette vállalkozóként is masszíroz a Vásárhely Pál utca 9. szám alatt, a Dig-Build Kft. mosodája fölött.

– A masszázs nem csak mozgásszervi betegségek esetén hasznos, érzelmileg is segítséget jelenthet, általa feltöltődhetünk, énidőhöz juthatunk – fejtette ki.

Hozzátette, egyre többen igénylik a masszázst, hiszen az elmúlt időszak megviselte az embereket, sokan érezték magukat fáradtnak, magányosnak. Balogh Katalin szerint fontos, hogy figyeljünk a testünkre, hiszen az mindig jelzi, ha valami problémánk van.  

Mint mondta, maga is odafigyel a vendégei lelkiállapotára, így pontosan tudja, hogy valakinek egy intenzívebb vagy egy lazább relaxációs masszázsra van éppen szüksége.

– Sokan teszik fel a kérdést első alkalommal, hogy milyen sűrűn kell járni masszázsra. Ha valaki nem gyógyulni akar, hanem az egészségmegőrzés a célja, nincs olyan, hogy kell – fogalmazott. Mint ismertette, a vendégekkel közösen döntenek; van, aki hetente jár frissítő masszázsra, és két-három havonta iktat be egy komplex masszázst, és olyan is akad, aki havonta jár teljes masszázsra.

Mint megtudtuk, az arc- és a talpmasszázs 30-30 perces, svédmasszázsból pedig 30 és 60 perces alkalmakra lehet jelentkezni. A cellulit- és a nyirokmasszázs kúraként igényelhető, előzetes konzultációt követően. A masszőrnél ajándékutalvány és bérlet is kérhető.

A szakember arra is felhívta a figyelmet, hogy iskoláskortól gyerekmasszázs is igényelhető nála. Mint arra rámutatott, nem csak a felnőttek, a gyerekek is leterheltek mentálisan, sokuk ráadásul aktívan sportol, így nekik is jót tesz, ha átmozgatják őket.

Azt is megtudtuk, hogy a masszőr októberben nyereményjátékot indított. Minden vendége felírhatja valakinek a nevét egy papírra, a hónap végén pedig az utolsó vendég sorsolja majd ki a győztest. A szerencsésnek egy komplex masszázs lesz a nyereménye.

Balogh Katalin elmondta: érdemes nyomon követni Facebook-oldalát, hiszen minden hónapban újabb nyereményjátékkal kedveskedik a vendégeinek.

A masszőrhöz a +36 70 679 64 21-es telefonszámon vagy a Balogh Katalin masszőr Facebook-oldalon üzenetben lehet bejelentkezni. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)