Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Első bajnoki győzelmüket aratták az NB II.-es Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. október 09. 11:30
Első bajnoki győzelmüket aratták az NB II.-es Amazonok
Gyulai Amazonok–Eger Labdarúgó Sport Kft.  4–2 (3–1)

Az NB II.-es labdarúgó-bajnokságban szereplő Gyulai Amazonok csapata az Eger Labdarúgó Sport Kft. együttesét látta vendégül október 7-én. A fürdővárosi gárda első bajnoki győzelmére készült Heves megyei riválisa ellen.

hajrá, amazonok! 

Fotó: Gyulai Hírlap

Gyulai Amazonok: Szűcs Beatrix, Szappanos Katalin, Petrik Szilvia (Barthalos Dóra), Lovas Laura, Nagy Katalin, Molnár Ágnes, Pribék Andrea, Hack Fanni, Mészáros Viktória, Mezei Virág és Molnár Kitti. Csere: Sovány Dorina. Vezetőedző: Molnár Zoltánné.

A gyulai együttes vereséggel kezdte a bajnoki évadot, ám a folytatásban két döntetlennel jelezte a mezőnynek erejét. A pontvadászat folytatásában Molnár Zoltánné gárdája a kilencedik helyről érkező egri ellenfelét készült két vállra fektetni.

A hazai gárda ennek megfelelő lendülettel kezdte a fordulót, Molnár Kitti már a 7. percben megkezdte a gyulai gólgyártást. A fiatal játékos remek indítást kapott társától, majd némi vendég segítséggel, de kapuba tudta helyezni a játékszert (1–0).

A folytatásban azután főként a mezőnyjáték dominált, majd a vendégcsapat jutott büntetőhöz. Az érétkesített tizenegyes után ismét a gyulai csapaton volt a sor, hogy válaszoljon vendégének. A 34. percben Pribék Andreát buktatta a vendégek kapusa, a jogosan megítélt 11-es pedig Nagy Katalin értékesítette. A félidei eredményt Pribék Andrea ziccerből lőtt gólja állította be, amellyel megnyugtató előnnyel mehetett pihenőre a hazai gárda (3–1).

A második játékrészt az egri együttes kezdte jobban, egy kontra után azonban Lovas Laura egy szép akciót követően 4–1-re módosította az állást. A szépítésre ismét nem kellett sokat várni, a gólerős vendég támadó, Vágó Anikó góljával kétgólosra csökkent a gyulai előny, amely a lefújásig kitartott (4–2).

A Gyulai Amazonok csapata pillanatnyilag a tabella ötödik helyéről várhatja a Vasas Kubala Akadémia elleni mérkőzést.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)