Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Vereséggel folytatta a bajnokságot a gyulai ificsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. október 07. 10:00
Vereséggel folytatta a bajnokságot a gyulai ificsapat
Gyulasport NKft.–Tigrisek Csongrádi KSE 28-33 (15-16)

Az országos leány-ifjúságibajnokságban szereplő Gyulasport NKft. csapata a Tigrisek Csongrádi SE együttesét látta vendégül október 5-én. A korosztályos gárda az előző fordulóban elszenvedett pontvesztését szerette volna kijavítani soros riválisa ellen.

Gyulasport: Juhász P., Németh Cs. (9), Erdődi R. (4), Miklya N. (2), Bartyik V., Szabó R. (1), Szalkai B. (5/1). Csere: Bartóki M., Kertes S. (6), Szappanos E., Gyura A. (1), Baka E. és Várkonyi L. Edző: Zöldi-Tóth Katalin.

A gyulai gárda két győzelem után várta békéscsabai riválisát ám a szomszédvári együttes tízgólos győzelemmel tért haza a fürdővárosi arénából. Zöldi-Tóth Katalin fiatal csapata a folytatásban a tabella alsó harmadából érkező csongrádi riválisát várta a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokba.

Máthé István, a Gyulasport NKft. kézilabdaszakágának technikai vezetője elmondta, a hazai gárdának csupán fellángolásai voltak a mérkőzésen, gyenge védekezés és elkapkodott támadások jellemezték a gyulai játékot.

A vendégcsapat már az első percektől kihasználta a hazaiak hibáit, ám a gyulai csapat folyamatosan utolérte riválisát. A csongrádi együttes a 25. percben ötgólos előnyre tett szert ellenfelével szemben, ám a gyulai alakulat a félidőre egygólosra csökkentette a hátrányát.

A két gárda versenyfutása a második játékrészben is folytatódott. A vendégcsapat a gyulai hibákra építette játékát, amelynek köszönhetően a 45. perce ismét ellépett ellenfelétől. A hazai együttes próbálta ismét behozni hátrányát, ám csongrádi rivális a lefújásig megőrizte előnyét.

A Gyulasport NKft. ifjúsági csapata a tabella negyedik helyéről várhatja a Csorvási SK elleni találkozót.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)