Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Döntetlennel folytatták az U16-os Amazonok a bajnokságot

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. szeptember 28. 09:30
Döntetlennel folytatták az U16-os Amazonok a bajnokságot
Gyula Amazonok–Nyíregyháza Spartacus 3-3 (3-1)

Fotó: Gyulai Amazonok

Az U16-os labdarúgó-bajnokságban szereplő Gyulai Amazonok együttese a Nyíregyháza Spartacus gárdáját látta vendégül szeptember 25-én. Mindkét csapat vereséggel rajtolt a bajnokságban, ezért győztes derbit szeretett volna vívni.

Gyulai Amazonok: Freiberger Stella, Kelemen Klarissza, Puskás Adél (Papp Fanni), Tóth Panna, Danics Boglárka (Mészáros Viktória), Kurta Alma, Nagy Katalin, Baracsi Boglárka, Pribék Andrea, Laczó Patrícia (Veres Doren) és Czirók Gréta (Grósz Szimonetta). Edző: Molnár Ágnes.

A gyulai gárda kiválóan kezdte a találkozót. A fürdővárosi alakulat Tóth Panna, Nagy Katalin és Pribék Andrea találataival 12 perc alatt háromgólos előnyre tett szert ellenfelével szemben.

Az első játékrészben is lendületes, kemény játék jellemezte mindkét csapatot, ellenfelünk a félidő vége előtt néhány perccel szépíteni tudott – olvasható a Gyulai Amazonok közösségi oldalán.

A második játékrészben egy sokkal aktívabb nyíregyházi gárda érkezett a gyepre. A hazai együttes kiválóan védekezte ki a vendégcsapat támadásait, a kontrákkal pedig el is dönthette volna a mérkőzést.

A nyíregyházi gárda folyamatos nyomás alatt tartotta ellenfelét, amely az utolsó 20 percben kétszer is hibázott, a vendégcsapat pedig kiegyenlítette a találkozó állását.

Az első félidőben mutatott játékra lehet hosszú távon alapozni, hiszen célunk az, hogy minél jobban összeszokjon a csapat. A lányok megtettek mindent annak érdekében, hogy győztesen hagyják el a pályát, ez most nem sikerült, de értékes 1 pontot szereztünk a tavalyi bajnok ellen – olvasható a bejegyzésben.

A Gyulai Amazonok U16-os együttese a következő fordulóban az FC Hatvan otthonában lép pályára.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)