Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Dobogós helyen a gyulai focicsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. szeptember 26. 15:30
Dobogós helyen a gyulai focicsapat
Gyomaendrődi FC–Clean-Way Gyulai Termál FC 1-4 (0-1)

A Megye I.-es labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójában a Clean-Way Gyulai Termál FC csapata a Gyomaendrődi FC otthonában lépett pályára szeptember 24-én. A Sajben Gábor által irányított gárda dobogós helyre lépett előre.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Clean-Way Gyulai Termál FC: Jakab, Nagy S., Nyéki (Repisky), Farkas, Kártyás, Nagy G., Bondár (Kiss), Kovács, Varga (Lőrinczi), Zsilák (Piss), Vágási. Csere: Csonka. Vezetőedző: Sajben Gábor.

A gyulai együttes a korábbi fordulóban szeghalmi riválisa ellen győzött, amivel a tabella negyedi helyére lépett fel. A soros fordulóban a mezőny harmadik helyén álló Gyomaendrődhöz utaztak a fürdővárosiak. 

A vendégcsapat nem számíthatott könnyű mérkőzésre, ám a 18. percben Nagy Sándor megszerezte a vezetést. A folytatásban szerkezetet váltó hazai gárda próbálta feltartóztatni a fürdővárosi támadásokat, ám a gyulai együttes futószalagon szállította a helyzeteket. A gyulai játékosok a játékrész alatt többször is gólt szerezhettek volna, ám rendre kihagyták helyzeteiket.

A második félidőben még jobban felgyorsultak az események. A 47. percben Bondár növelte tovább a gólkülönbséget, amelyet csak a 71. percben tudott lefaragni a hazai gárda. Hét perccel később Farkas szerezte meg a harmadik gyulai gólt, majd Repisky talált a kapuba a 92. percben.

– Tanulni kell a kihagyott helyzetekből. De igazából újra a jó arcát mutatta a csapat, magabiztosan játszottunk egy sportszerű, hozzánk hasonlóan fiatal gyomai csapat ellen. Sikerült a dobogóra fellépnünk, ahonnan már nem szeretnék többet leszorulni ebben a bajnokságban – értékelt Sajben Gábor.

A Clean-Way Gyulai Termál FC csapata negyedik győzelmével a tabella harmadik fokára lépett. A fürdővárosi együttes a következő fordulóban a Medgyesbodzás SE együttesét látja vendégül.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)