Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szentesen javított a gyulai serdülő-kézilabdacsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. szeptember 19. 13:18
Szentesen javított a gyulai serdülő-kézilabdacsapat
Szentesi FKC–Gyulasport NKft. 28-29 (15-18)

A Gyulasport NKft. országos leány-serdülőbajnokságban szereplő kézilabdacsapata a Szentesi FKC otthonában lépett pályára szeptember 17-én. A korosztályos fürdővárosi gárda győzelemmel folytatta a rosszul indított bajnoki évadot.

Gyulasport NKft.: Bartóki M., Baka E. (7), Miklya N., Szappanos E., Tarkovács D. (4), Tóth R. (7), Tarkovács R. (2). Csere: Csontos A. (1), Pópity L., Makra Z. és Müller Sz. Edző: Kruzsicz Bernadett.

A gyulai együttes az első fordulóban hullámzó teljesítménnyel hullajtott pontokat gyomendrődi riválisa ellen.

Máthé István, a Gyulasport NKft. kézilabdaszakágának technikai vezetője elmondta, a soros fordulóban is voltak hullámzó periódusok, ám a gyulai csapat mindent megtett a győzelem érdekében.

A hazai gárda kezdte jobban a mérkőzést, ám 3-2-es vezetés után a 10. percben már a vendégcsapatnál volt az előny (6-7). A lendületben kézilabdázó fürdővárosi együttes egészen a félidő végéig tartani tudta előnyét.

A második játékrészben is a vendég gárdánál volt az előny, ám a 48. percben szorossá vált a derbi, amikor a hazai együttes 23-23-ra kiegyenlítette a találkozó állását. A gyulai csapat nem hagyta magát megállítani, egygólos sikerrel hozta el a győzelemért járó két pontot.

Az eredmény alakulása: 5. perc: 3-2, 10. perc: 6-7, 15. perc: 7-9, 25. perc: 13-16, 40. perc: 17-23, 48. perc: 23-23, 53. perc: 23-25, 55. perc: 24-27, 60. perc: 28-29.

– Nagyon örülök, hogy sikerült elhozni a két pontot idegenből, annak ellenére, hogy betegség miatt három játékos is hiányzott a keretből. Hatalmasat küzdöttünk a végén. Igaz, magunknak nehezítettük meg a második játékrészt, de sikerült kimászni a gödörből. Voltak hibák, de már sokkal összeszedettebb volt mind a támadás, mind a védekezés. Összességében elégedett vagyok a lányokkal, most megmutatták, hogy tudnak küzdeni az utolsó percekben is. Azonban még mindig több van bennük. Dolgozunk tovább. A következő fordulóban Lajosmizsére látogatunk. Remélem már teljes kerettel – értékelt Kruzsicz Bernadett.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)