Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Lendületbe jött a gyulai tekecsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. szeptember 19. 11:17
Lendületbe jött a gyulai tekecsapat
Gyulai SE Dig-Build–SALGÓZD TK 6-2 (3099-2904)

Az NB I.-es tekebajnokság harmadik fordulójában a Gyulai SE Dig-Build csapata a SALGÓZD TK együttesét fogadta. A fürdővárosi gárda ifjúsági és felnőttcsapata szegvári „otthonában” gyűjtötte be a győzelemért járó pontokat.

A gyulai együttes felnőttcsapata nem kezdte jól a bajnokságot, vereséget szenvedett Veszprém megyei ellenfelével szemben, ám a második etapban már legurította bátonyterenyei riválisát. A SALGÓZD TK együttesével kiválóan ismerik egymást, a bajnokságban többször is megmérkőztek egymással. A gyulai gárda nem óvatoskodta el a párharcot, Házi Márk, Schriffert Roland és Nyári Krisztofer is győzni tudott. A SALGÓZD csapata csupán két párharcot tudott megnyerni, így a fürdővárosi együttes örülhetett a győzelemért járó pontoknak.

A Gyulai SE Dig-Build csapata feljött a tabella negyedik helyére, a következő fordulóban pedig az éllovas Dynamo Sport Club együtteséhet utazik.

A fürdővárosi egyesület ifjúsági csapata két győztesen megvívott találkozó után várta riválisát. A Zsótér Márton, Trucz Péter Levente és Schriffert Dániel alkotta gyulai együttes ezúttal is jól teljesített, 3-1-es sikerével pedig továbbra százszázalékos a bajnokságban.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)