Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Csütörtökön kezdődik a Gyulai Pálinkafesztivál

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2022. szeptember 14. 13:00
Csütörtökön kezdődik a Gyulai Pálinkafesztivál
Programajánló

GYULAI PÁLINKAFESZTIVÁL

Szeptember 15–17. között rendezik meg a 22. Gyulai Pálinkafesztivált, amelyhez idén kapcsolódik a Békés Megyei Vadász- és Horgásznap is. A programok teljes listája a gyulaipalinkafesztival.hu oldalon olvasható.

KOHÁN KÉPTÁR

A Magyar Géniusz vándorkiállítás néprajzi gyűjteményi összeállítása, Kohán György alföldi, paraszti ihletésű munkái, valamint Szilágyi András művészeti író magángyűjteményének kiállítása szeptember 18-ig tekinthető meg a képtárban.

MŰVELŐDÉSI KÖZPONT

Szeptember 19-én, hétfőn 19 órakor Hadházi László tart önálló estet Légy férfi címmel. Jegyek 4390 forinttól 4790 forintig kaphatók. Novák Attila, Szuhaj György és Kukár István képzőművészek 3szor20 című tárlatát október 5-ig tekinthetik meg az érdeklődők.

HARRUCKERN TÉR

Szeptember 17-én, szombaton 15.30-kor a Készenléti Rendőrség zenekara ad koncertet a Verbuváló menet roadshow részeként.

GALAMB- ÉS KISÁLLATBÖRZE

Szeptember 17-én, szombaton 7 és 11 óra között galamb- és kisállatbörzét rendez a V. 79. sz. Galamb és Kisállattenyésztő Egyesület. A programot a Prohászka Zsolt Városi Sportcsarnok parkolójában tartják.

TÁJVÍZHÁZ

A József Dezső Alkotótábor Egyesület Fények, árnyékok, impressziók című kiállítását szeptember 30-ig nézhetik meg az érdeklődők.

ALMÁSY-KASTÉLY

Szeptember 16-án, pénteken 17 órakor Impresszió címmel nyílik kiállítása a második Gyulai Nemzetközi Művésztábornak az Almásy-kastély kávézójában. Az Úton Erzsébet királynéval című időszaki kiállítást 2023. május 28-ig nézhetik meg az érdeklődők.

KULTURÁLIS ÖRÖKSÉG NAPJAI 

Szeptember 17-én, szombaton a Kohán Képtárat, szeptember 18-án, vasárnap a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont Stefánia-szárnyát ismerhetik meg jobban az érdeklődők a Kulturális Örökség Napjai kezdeményezéshez kapcsolódóan. Mindkét helyszínen 10–18 óra között várják a látogatókat. A programokon való részvétel díjtalan.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)