Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Magabiztos sikerrel rajtoltak az U14-es Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. szeptember 08. 10:00
Magabiztos sikerrel rajtoltak az U14-es Amazonok
Gyulai Amazonok–Mórahalom 17-2

Az U14-es bajnokság első fordulójában a Gyulai Amazonok korosztályos csapata a Mórahalmi SE együttesét fogadta. Az idei versenykiírásban 3x25 perces találkozókat rendeznek, ahol minden játékosnak egy harmadot végig kell játszania, cserélni pedig kizárólag a szünetekben lehet.

A Gyulai Amazonok közösségi oldalán azt írták, a hazai gárda jól kezdte a mérkőzést, bár a játék kicsit kapkodó volt az első percekben.

A gyulai együttes az első harmadban Veres Doren vezérletével hatgólos előnyre tett szert, majd Drobnyik Izabella percei következtek, aki hét gólig jutott a mérkőzésen. A Győri Zita vezette csapat új igazolásai is remekül debütáltak, közülük Kis Barbara mesterhármast szerzett. A találkozón Zalai Bíbor és Rung Zselyke is gólt szerzett, így a korosztályos alakulat 17-2-es, kiütéses győzelemmel rajtolt a bajnokságban. 

A gólszerzők mellett kiemelkedő volt Szelei Csenge, Krisán Lujza és Hoffmann Adrienn mezőnymunkája, valamint Sebestény Renáta kapuban való teljesítménye, aki remekül irányította csapatát.

Győri Zita a csapattal együtt most játszotta első tétmérkőzését, amelyen magabiztos siker született. A csapat rendkívül jól kézben tartotta a találkozót, futószalagon gyártották helyzeteiket. Jót tett a lányok többségének az, hogy alapemberek lehetnek és nagyobb szerephez jutnak, mint tavaly, hiszen most nekik kell vezéregyéniségnek lenni. Ehhez pedig Zita is remek támogatást nyújt, így bizakodva várjuk a folytatást – értékelt Molnár Ágnes.

Gyulai gólok: Drobnyik Izabella (7), Veres Doren (4), Kis Barbara (3), Zalai Bíbor és Rung Zselyke.

A Gyulai Amazonok U14-es csapata a következő fordulóban a Szolnoki MÁV otthonában lép pályára.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)