Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Vereséggel kezdték a szezont az NB II.-es Gyulai Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. szeptember 06. 15:30
Vereséggel kezdték a szezont az NB II.-es Gyulai Amazonok
Gyulai Amazonok–Nyíregyháza Spartacus FC 0-5 (0-2)

Az NB II.-es labdarúgó-bajnokság első fordulójában a Gyulai Amazonok csapata a Nyíregyháza Spartacus FC együttesét fogadta szeptember 4-én. A fürdővárosi gárda a tavalyi bajnokság negyedik helyezettjével nézett szembe a Grosics Akadémián.

Gyulai Amazonok: Szűcs Beatrix, Szappanos Katalin (Erdélyi Angéla), paál Dalma, Lovas Laura, Nagy Katalin, Sovány Dorina, Pribék Andrea, Hack Fanni, Mezei Virág, Molnár Kitti és Komlósi Anna. Vezetőedző: Molnár Zoltánné.

A gyulai együttes fiatal kerettel vágott neki a bajnoki küzdelmeknek, míg riválisuk megerősített, rutinos állománnyal a fedélzeten érkezett a fürdővárosba.

A vendégcsapat repülőrajttal indította a soros találkozót, Németh már a 6. percben megszerezte a vezetést csapatának. A hazai gárda azonban kiegyenlítetté tette találkozót, támadásaikban pedig folyamatosan benne volt az egyenlítő találat. A gyulai együttes nem tudott élni a kínálkozó lehetőségekkel, a vendégcsapat pedig fél óra elteltével tovább növelte előnyét. 0-2.

A második félidőben is szoros játék folyt a pályán, a hazai együttes lelkesen, de sok hibával küzdött riválisa ellen. A gyulai gárda rendre eljutott a vendégcsapat kapujáig, ám a ott folyamatosan rossz döntést hoztak. A nyíregyházi alakulat lecsapott a fürdővárosi hibákra, a játékrész közepén újabb gólt ért el, a végén pedig bebiztosította sikerét az elfáradó gyulaiakkal szemben.

– Sok nehézséggel küzdünk, amelyet igyekszünk minél hamarabb megoldani. Ellenfelünk megérdemelten győzött, de ezen a napon az ötgólos különbség túlzó. Dolgozunk tovább – értékelt Molnár Zoltánné.

A Gyulai Amazonok a következő fordulóban a Monori SE vendégeként lép pályára.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)