Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - In memoriam dr. Mészáros László

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2022. szeptember 06. 17:00
In memoriam dr. Mészáros László
1944-2022

Mély megrendüléssel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és tisztelték, hogy életének 77 évében elhunyt Dr. Mészáros László urológus főorvos.

Dr. Mészáros László 1969. szeptemberében a Gyulán működő Békés Megyei Kórházban kezdte pályáját. Kezdetben a sebészeti, majd az urológiai osztályon dolgozott és  urológiai szakorvosi vizsgát tett. Az urológiai osztályon szakmai előmenetele első állomásaként 1979-ben adjunktussá nevezték ki. Az intézményben folytatott tevékenységét főigazgatói dicsérettel ismerték el.

1992. szeptember 01-től hivatásának gyakorlását a békéscsabai Dr. Réthy Pál Kórház Rendelőintézetben folytatta, ahol a sebészeti osztály keretén belül az urológiai fekvőbetegek szakellátásban vett részt. 2007-től a járó beteg ellátásban tevékenykedett. Szakmai munkáját a kórház 2016-ban Dr. Réthy Pál Emléklappal ismerte el. 2020-ban Békés Megyéért kitüntető címmel ismerték el több évtizedes munkáját.  

Személyében egy fáradhatatlan, kitartó és humánus kollégát tudhattunk munkatársaink között. Ő volt az az orvos, aki munkatársként mindenkor segített, aki a betegek és munkatársai között egyaránt köztiszteletben állt. Szakmai munkája és emberi értékei alapján is büszkék vagyunk arra, hogy a Békés Megyei Központi Kórházban töltötte el több évtizedes pályafutását és a hosszú évek során számos szakmai eredményt ért el a betegek gyógyításában.

Kegyelettel búcsúzunk, emlékét megbecsüléssel, tisztelettel megőrizzük!

Dr. Becsei László

főigazgató főorvos

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)