Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Elkezdte a felkészülést az új szezonra a gyulai kézilabdacsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. augusztus 10. 09:00
Elkezdte a felkészülést az új szezonra a gyulai kézilabdacsapat
Erős kerettel vághat neki a bajnokságnak a CZ-Gyulasport NKft.

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Elkezdte a felkészülést a 2022/2023-as NB II.-es bajnoki szezonra a CZ-Gyulasport NKft. kézilabdacsapata. Zöldi-Tóth Katalin vezetőedzőnek csak két távozóval kellett számolnia, a fiatal keret nagy része egyben maradt.

Zöldi-Tóth Katalin elmondta, csupán két játékos távozott a csapattól, Csapó-Kovács Hajnalka és Papné Lukoviczki Beáta befejezte aktív pályafutását. Az érkező oldalon is csak három sportoló jelentkezett, Szögi Tímea visszatért az egyesülethez, Ilyés Lilla a mezőnyben segítheti a gyulai gárdát, Mike Mária pedig a kapuban jelent komoly erősítést.

– A játékosok a nyári pihenés végén egy felkészülési programot kaptak, amelynek köszönhetően nem kell az erőnléti feladatokkal töltenünk az időt, azonnal labdás edzéseket tarthatok számukra. A keret nagy része együtt maradt, így a csapategység nem bomlott meg. Bízom benne, hogy az új játékosok hamar be tudnak épülni a csapatba, és közösen el tudjuk érni a céljainkat – ismertette  Zöldi-Tóth Katalin.

A gyulai együttes edzőmérkőzésekkel tarkítja a felkészülési időszakot, a gárda az augusztus 27-ei Mahler Brigitta Emléktornán zárja a sorozatot, amely után már az első szezonbeli mérkőzésén lép pályára.

GYULAI HÍRLAP • 2022. augusztus 10. 09:00
Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)