Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hazai tornával hangoltak a bajnokságra az NB II.-es Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. augusztus 04. 15:00
Hazai tornával hangoltak a bajnokságra az NB II.-es Amazonok
Öt csapat mérte össze erejét a Grosics Akadémián

a felkészülési torna BRONZÉRMES HELYéN VÉGZETT végzett a hazai gárda

Fotó: Gyulai Amazonok

Harmadik alkalommal rendezte meg felkészülési nagypályás tornáját a Gyulai Amazonok NB II.-e csapata július 30-án. A Grosics Akadémián megrendezett kupán öt csapat nézett szembe egymással.

A színvonalas tornán a hazai együttesen kívül a temesvári Banat Girls, a Szent Mihály U19-es csapata, anagyváradi színeket képviselő A.C United Bihor és a Kecskeméti LC lépett pályára. A felek körmérkőzések formájában döntötték el a végső sorrendet.

A Gyulai Amazonok közösségi oldalán írja, a résztvevő csapatok közül a Banat Girls kiemelkedett, aki veretlenül szerezte meg a tornagyőzelmet. A kupa második helyén a Szent Mihály U19-es gárdája végzett, a dobogó harmadik harmadik helyét pedig a Gyulai Amazonok NBII-es csapata szerezte meg. A 4. helyre a nagyváradi A.C. United Bihor ért fel az 5. helyen pedig a Kecskeméti LC zárt.

A szervezők a csapatok mellet egyéni legjobbakat is díjazták. A torna legjobb kapusának Csapó Zsófiát (Szent Mihály FC) választották, a legjobb játékos címét Preda Daniela (A.C United Bihor) vehette át, a gólkirály pedig a hét gólig jutó Dänäban Debora (Banat Girls) lett.

– Remekül szolgálta a torna a felkészülést a csapatok számára. Színvonalas és jó iramú mérkőzéseket vívtak a csapatok. Még 2-3 felkészülési mérkőzés vár ránk a bajnoki rajtig. A résztvevő csapatoknak sok sikert kívánunk a bajnoki szezonra – értékelt Molnár Zoltánné.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)