Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Táncbemutatóra, színházi előadásra és evangélikus találkozóra is várják az érdeklődőket

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2022. július 06. 13:00
Táncbemutatóra, színházi előadásra és evangélikus találkozóra is várják az érdeklődőket
Programajánló

GYULAI VÁRSZÍNHÁZ

Július 7-én, csütörtökön 19 órakkor Banner Zoltán tart előadóestet a kamarateremben Petőfi a hídon címmel. A belépőjegy 1900 forint. Július 9-én, szombaton 20.30-kor a Gyulai Várszínház és a Kolozsvári Állami Magyar Színház közös darabját, Az ifjú barbárok című előadást mutatják be a várszínházban. Jegyek 3900, 3400 és 2900 forintért kaphatók. Július 11-én, hétfőn 19 órakkor a veszprémi Kabóca Bábszínház, a Veszprémi Petőfi Színház és a temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház állítják színpadra a Rómeó és Júliát a kamarateremben. A jegyár 1900 forint. Július 12-én, kedden 17 órakkor az Ahogy tetszik című táncszínházi előadást állítja színpadra a Gárdonyi Géza Színház GG Tánc Eger társulata. A jegyár 1900 forint. Július 12-én, kedden 20.-30-kor a Rosencrantz és Guildenstern halott című darabot mutatják be. Az Aradi Kamaraszínház és a Gyulai Várszínház előadására jegyeket 2900, 2400 és 1900 forintért vásárolhatnak az érdeklődők. Július 13-án, szerdán 19 órakkor a Lear halála című előadást mutatja be a Miskolci Nemzeti Színház a kamarateremben. Jegyek 1900 forintért vásárolhatók.

GYULAI NYÁRI KORZÓ

Július 7-én, csütörtökön 19 órakkor a Gyulai Vonósnégyes ad koncertet a Szent Miklós parkban. Július 9-én, szombaton 19 órakkor Hajdu Klára és Szakonyi Milán koncerteznek a Rondella Teraszon. Július 13-án, szerdán 19 órakkor az Acid Jazz Dance Company SE és a Premier Művészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola adnak műsort a Harruckern téren.

SZÉLRÓZSA TALÁLKOZÓ

Július 13–17. között Gyulán rendezik meg a Magyar Evangélikus Egyház által szervezett Szélrózsa Találkozót, ahová közös áhítatokkal, előadásokkal, kerekasztal-beszélgetésekkel, koncertekkel, sportversenyekkel, kulturális programokkal várják az érdeklődőket. Regisztrálni és jegyet vásárolni a szelrozsatalalkozo.hu/regisztracio oldalon lehet.

GYULAVÁRI KASTÉLY

A József Dezső Alkotótábor Egyesület tárlatát augusztus 1-ig tekinthetik meg az érdeklődők.

KOHÁN KÉPTÁR

A Magyar Géniusz vándorkiállítás július 24-ig látogatható.

ALMÁSY-KASTÉLY

Az Úton Erzsébet királynéval című időszaki tárlatot 2023. május 28-ig nézhetik meg az érdeklődők.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)