Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Továbbra is marad a meleg, de előfordulhat zápor, zivatar

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MTI • HÍREK • 2022. július 01. 17:45
Továbbra is marad a meleg, de előfordulhat zápor, zivatar
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti

Éjszaka hidegfront érkezik, emiatt átmenetileg megnövekszik a felhőzet, és hajnalig összességében több helyen is valószínű zápor, zivatar. Nagyobb eséllyel a Nyugat-Dunántúlon és a Dunától keletre várható csapadék. A csapadékgócok zöme hajnalra megszűnik.

Szombaton a Dunántúlon és a Duna-Tisza köze nagyobb részén derült, napos idő várható. Ugyanakkor a Dunakanyar–Szeged vonaltól keletre a többórás napsütés mellett erőteljes lesz a gomolyfelhő-képződés, és ott késő délelőttől kezdve többfelé valószínű zápor, zivatar, utóbbiakat felhőszakadás is kísérheti.

Péntek délután a délnyugati szél élénk lesz, majd estétől a Dunántúlon, majd éjszaka a Duna mentén is mind nagyobb területen északnyugatira fordul a szél, ami megerősödik, sőt viharossá fokozódik. A szél szombaton csak lassan mérséklődik, viharos széllökésekre azonban már csak zivatarok körül kell számítani.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 16 és 23 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton a Dunántúlon 28 és 32, keleten 31 és 37 fok között alakul.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)