Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Családi nappal egybekötött évzárót tartottak az Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. június 28. 14:00
Családi nappal egybekötött évzárót tartottak az Amazonok
A gyulai klub legjobb játékosait is díjazták

Évadzáró családi napot tartott a Gyulai Amazonok csapata június 26-án. A rendezvényen a családi foci mellett a játéké volt a főszerep, de a már hagyományosan megtartott rendezvényen az egyesület kiemelkedő játékosait is díjazták.

A KLUB JÁTÉKOSAI EGYÉNI ELISMERÉSEKET IS ÁTVEHETTEK 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Molnár Zoltánné vezette klub idén is kiváló eredményeket ért el: a fürdővárosi egyesület két bajnoki aranyérmet (U15 futsal, U19 futsal), egy ezüstöt (U16 labdarúgás) és egy harmadik helyet (U14 labdarúgás) ért el, a felnőttcsapat pedig egy előkelő hetedik hellyel zárta a bajnokságot.

A családi napon a Bozsik-programban résztvevő játékosok (U7, U9 és U11) is elismerést vehettek át egész éves teljesítményükért, majd a klub vezetősége az egyéni díjakat is kiosztotta. Az év legtöbbet fejlődött játékosának járó elismerést Molnár Kitti (U7), Martyin Eszter (U9), Bedreag Evelin (U11), Baracsi Boglárka (U14), Mészáros Viktória (U15), Nagy Katalin (U16), Szappanos Katalin (U19) és Sovány Dorina (NB II.) vehette át. Az év játékosának Pribék Andreát választották.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A játékosok mellett az edzőknek is kijárt a dicséret: Muszka Attila, Mezei Virág, Szerb Katalin, Molnár Ágnes és Molnár Zoltánné is átvehette jutalmát.

– Ez volt a nyolcadik év, hogy megrendeztük a családi napunkat, ahol a legkisebbektől egészen a felnőtt csapatig mindenki részt szokott venni. A rendezvény általában egy fél napot vesz igénybe, ahol a játékosok büszkén vehetik át a megérdemelt díjukat. Ez most sem volt másképp, szeretnénk ezt a hagyományt megtartani évről évre. Mindenkinek gratulálunk az idei sikeres évhez – értékelt Molnár Zoltánné.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)