Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nézz be a Grátisz Textilbe, mielőtt neten rendelnél!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2022. június 15. 18:00
Nézz be a Grátisz Textilbe, mielőtt neten rendelnél!
Mintegy hetvenféle gyerekmintás pamutvászon kapható az üzletben

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Mintegy hetvenféle gyerekmintás pamutvászonból válogathatnak a szülők óvodába és iskolába készülő gyermeküknek a gyulai Grátisz Textil méteráru-, rövidáru- és lakástextilboltban. A Vásárhelyi Pál utca 4. szám alatti üzlet vezetője, Valastyánné Járvás Nóra azt javasolta, internetes rendelés helyett az anyukák nézzenek be hozzájuk.

– Az interneten rendelt anyagok vastagságát, színét, összetételét nem lehet előre ellenőrizni, a boltban viszont személyesen meg lehet győződni arról, hogy megfelelő-e a vászon – mutatott rá a boltvezető. Hangsúlyozta: a náluk kapható vásznak pamutból készülnek, és megfelelő vastagságúak, így több évet is kibírnak.

Felhívta a figyelmet arra is, hogy tornazsákot, valamint tisztasági és vállfás zsákot készen is árulnak. Hozzátette: a bolt varrónője igény esetén az óvodások matrac- és ágyneműhuzatát vagy az iskolások textilszalvétáját is megvarrja.  

– Aki szeretné, valamennyi óvodai, iskolai textilfelszerelést megvarrathatja nálunk ugyanabból az anyagból, így a gyerekük könnyebben megtalálja majd a sajátját – fejtette ki. Jelezte, érdemes időben jelezni az igényt, hiszen néhány napot igénybe vesz a varrás.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Elmondta, a fiúk körében a legós, a munkagépes és a focis vásznak a legnépszerűbbek, míg a lányok az unikornisos, a hercegnős, a baglyos és a lovas anyagokat szeretik a legjobban.

Azt is megtudtuk, hogy a könyvjelzőnek való szalag is beszerezhető az üzletben.

Valastyánné Járvás Nóra arról is beszámolt, hogy a hímző-, a kötő- és a horgolófonal mellett gobelinhez való fonal is kapható náluk.

A Kossuth téri körforgalomnál, a Rossmann után található bolt hétfőtől péntekig 8.30-tól 17 óráig, szombaton 9-től 12 óráig tart nyitva.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)