Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ebédeljen kedvezményesen nyugdíjas éveiben! 

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2022. május 18. 16:00
Ebédeljen kedvezményesen nyugdíjas éveiben! 
Már több mint 7000 idős ember konyhájába viszik el a változatos, hamisítatlan hazai ízeket

A változatos táplálkozás sok ember számára kiváltság, hiszen a szakemberek által ajánlott napi tápanyagmennyiség betartása rendkívül költséges és megterhelő dolog, főként az idős emberek számára. A napi új fogás megfőzéséhez nemcsak fáradságos bevásárlásra, hanem többórás konyhai jelenlétre is szükség van. Így válik nyugdíjas honfitársainknak a napi változatos táplálkozás szinte teljesíthetetlenné.

Ezt a problémát felismerve döntött úgy a BTESZ, a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió, hogy saját konyhát létrehozva mindent megtesz annak érdekében, hogy időseknek megfelelő minőségű és mennyiségű ételt biztosíthasson állami támogatással, kedvezményes áron. A séfek minden hónapban a szakemberek által javasolt napi tápanyagbevitelnek teljes mértékben eleget téve állítják össze a változatos havi étlapot. A BTESZ számára ugyanis elsődleges cél, hogy magasabb életminőséget és kifogástalan szolgáltatásokat biztosítson rászoruló honfitársai számára.

Az utóbbi években több konyhával is volt alkalmunk együtt dolgozni. Sajnálatos módon azzal kellett szembesülnünk, hogy az ételek minősége rendkívül változó. Ahhoz, hogy a fogások színvonala és mennyisége teljes mértékben megfeleljen az elvárásainknak, a saját kezünkbe kellett vennünk az étkeztetést. Biztosak akartunk lenni abban, hogy ugyanolyan minőségű ételt tálalunk ellátottjaink számára, mint amilyeneket mi magunknak vagy saját hozzátartozóinknak is adnánk.

Nagy kapacitású, modern konyhánk 2020-as megnyitása óta naponta több mint 7000 idős ember konyhájába hozza el a változatos, hamisítatlan hazai ízeket, és csalunk elégedett mosolyt ellátottjaink arcára. Ezt a szellemiséget követve hoztuk el Békés megyébe is a korszerű konyhánk fogásait, biztosítva ezzel a nyugdíjasok kedvezményes étkezését.

Táplálkozzon akkor is változatosan, ha már éppenséggel nincs elég ereje órákat a konyhában főzni! Az Ön számára is naponta házhoz szállítjuk a kétfogásos, finom ebédet (leves + főétel). Önnek csupán változatos étlapunkról kell választania. További információkért hívja ingyenesen a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió zöld számát: 06-80-900-368, vagy tekintse meg a rendelés menetét a https://btesz.hu/etlap-b/ honlapon.

 

Válasszon jövő heti étlapunkról, majd hívjon minket:

05. 23. HÉTFŐ

A: Paradicsomleves; kínai édes-savanyú csirke párolt rizzsel

B: Kertészleves; sült virslivel és kelkáposzta-főzelékkel

 

05. 24. KEDD

A: Magyaros burgonyaleves; sült hal tejszínes mártással és párolt rizzsel

B: Tökleves; rántott csirkecombfilével és rizibizivel

 

05. 25. SZERDA

A: Vegyesgyümölcs-leves; borsos tokány főtt tésztával

B: Pirított rizsszemtésztaleves; sült csirkeszárny hagymás burgonyával

 

05. 26. CSÜTÖRTÖK

A: Grízgaluskaleves; bazsalikomos csirkemáj főtt burgonyával

B: Sajtleves; bolognai spagetti

 

05. 27. PÉNTEK

A: Marhagulyásleves; almás béles

B: Bakonyi betyárleves; szilvalekvárral töltött nudli

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)