Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az utolsó percekben vesztettek pontokat az NB II.-es Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. május 05. 15:00
Az utolsó percekben vesztettek pontokat az NB II.-es Amazonok
Gyulai Amazonok–Nyíregyháza Spartacus FC 2-4 (1-1)

Az NB II.-es női labdarúgó-bajnokság soros fordulójában a Gyulai Amazonok csapata a Nyíregyháza Spartacus FC együttesét fogadta május 3-án. A fürdővárosi gárda közvetlen riválisával nézett farkasszemet.

az utolsó percekben veszített pontokat a gyulai gárda

Fotó: Tóth László

Gyulai Amazonok: Palócz Mónika, Szabó Tünde (Szappanos Katalin), Lovas Laura, Pribék Andrea, Molnár Ágnes, Sovány Dorina, Szerb Katalin, Hack Fanni (Lehóczki Noémi), Mészáros Viktória, Mezei Virág, Csalánosi Anada. Csere: Barthalos Dóra. Vezetőedző: Molnár Zoltánné.

A gyulai együttes az előző fordulóban a Nyírség NSC együttesét nullázta le, amellyel a tabella hatodik helyére lépett fel. Molnár Zoltánné gárdája az ötödik helyért folyó versenyfutás egyik fontos találkozójára készült, hiszen éppen a bajnoki lista kívánt helyén álló riválisát fogadta az Id. Christián László Városi Sporttelepen. A két gárda az őszi szezonban is találkozott egymással, akkor 2-4-es gyulai győzelem született.

A Gyulai Amazonok közösségi oldala a mérkőzésről azt írja, a vendégcsapat már a mérkőzés elején megszerezte a vezetést, de a hazai gárda a félidő vége előtt Molnár Ágnes találatával egalizálni tudta az eredményt.

– A második félidőben is dinamikusan játszottak a nyíregyháziak, de Lehóczki Noémi ismét jól szállt be a félidőben, gólerős támadónk a mérkőzésen jól játszó Pribék Andrea passzát váltotta góllá, mellyel 20 perccel a vége előtt 2-1-re vezettünk riválisunk ellen – olvasható a bejegyzésben.

A nyírségi csapat a végjátékra iramot tudott váltani és 15 perc leforgása alatt három góllal büntette a fürdővárosi hibákat, beállítva a 4-2-es vendégsikert.

A Gyulai Amazonok NB II.-es csapata a visszalépett a bajnokság nyolcadik helyére. A fürdővárosi gárda a következő fordulóban a Kazincbarcikai SC vendégeként léphet ismét előre a tabellán.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)