Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ovisok rúgták a labdát a gyulai tornacsarnokban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. május 05. 11:00
Ovisok rúgták a labdát a gyulai tornacsarnokban
Óvodáknak rendezett grassrootsfesztivált a Gyulasport NKft.

A Bozsik Intézményi Program keretében grassrootsfesztivált rendezett óvodásoknak a Gyulasport NKft. május 4-én a Prohászka Zsolt Városi Sportcsarnokban. A rendezvényre a tizenkét gyulai óvodából csaknem száz gyerek érkezett.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Nagyné Bódi Katalin, a Gyulasport Körzet Központ operatív vezetője elmondta, a Magyar Labdarúgó Szövetség által életre hívott programhoz Gyula városa tizenhárom éve csatlakozott. A program célja, hogy a labda megszerettetésével vegyék rá a gyermekeket arra, hogy sportoljanak, mozogjanak és egészségesen éljenek.

Az ovisok a Gyulasport NKft. utánpótlás-edzői által felépített pályákon próbálhatták ki magukat, a hat állomásból álló feladatsor játékos elemekkel tette próbára a gyermekek képességeit.

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Nagyné Bódi Katalin kiemelte, a programban szereplő intézményekben hetente tartanak játékos felkészítéseket, a képzésben az összes gyulai óvoda részt vesz, de Kétegyháza, Elek, Szabadkígyós és Méhkerék óvodásai is csatlakoztak a kezdeményezéshez.

A délelőtti esemény után a szervezők mindenkit megjutalmaztak, így az ovisok egy csillogó érme, és egészséges csemegét vehettek át ügyességükért.

GYULAI HÍRLAP • 2022. május 04. 16:00
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)