Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Lazítás a számos kifestő segítségével

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • HÍREK • 2022. március 21. 15:32
Lazítás a számos kifestő segítségével
Napjainkban egyre nagyobb teret hódítanak a számos kifestők

Mindenkinek szüksége van kikapcsolódásra. Szakemberek is egyre inkább szorgalmazzák, hogy a felnőttek is találjanak maguknak valamilyen kikapcsolódási formát, ami feltölti és megnyugtatja őket. Napjainkban egyre nagyobb teret hódítanak a számos kifestők, amelyeknek rengeteg előnye létezik. Mutatjuk, hogy miért is olyan népszerűek a számos festők és miért is vágjunk bele a nagy kalandba!

A számos kifestők népszerűségének okai

A számos kifestők sok mindenre megtanítanak bennünket. Még akkor is nyugodtan elkezdhetjük, ha soha nem volt ecset, színes ceruza a kezünkben és nem értünk a színek világához. A számos kifestő segítségével ugyanis egy olyan világnak lehetünk a részesei, ahol könnyedén és egyszerűen megtanulhatjuk az ecsetkezelést, a színek világágba is bepillanthatunk, ahol mindent megtudhatunk a színekről, azok keverési módjairól és azt is kitapasztalhatjuk majd, hogy konkrétan ránk, milyen színek vannak pozitív hatással. Merthogy a színeknek olyan mély hatása van a lelkiállapotunkra, amelyre soha nem is gondoltunk volna. A színeknek rendkívül nagy hatása van a mentális egészségre, már csak emiatt is érdemes belevágni a számos festő projektbe. 

Amikor elhatároztuk, hogy mi is kipróbálnánk a számos kifestőt, akkor nem is szükséges sokat agyalnunk, hogy milyen eszközöket vásároljunk, hiszen a https://szamosfesto.hu oldalon minden szükséges kelléket beszerezhetünk. Keresgélhetünk és kedvünkre válogathatunk a bennünket érdeklő képtémák alapján, karcképet is választhatunk és még festőállványt, képkeretet, illetve exkluzív kollekciós számfestő készletet is vásárolhatunk. 

A számos kifestőhöz nem szükséges előképzettség és kreativitás, hiszen egy részletes útmutatót kapunk, hogy mely számokat, milyen színűre fessünk. A kezdők és a haladók is megtalálhatják a számításainkat. Míg a kezdők megtanulják a helyes ecsetvezetést és egy rendkívüli élménnyel gazdagodhatnak, addig a haladók újabb tapasztalatokra tehetnek szert, ha egy-egy híres festő képét festik meg, mint amilyen Gustav Klimt is volt. 

A pihenés és a lazítás egy remek módja a számos kifestő, hiszen az egyik legjobb módja, hogy megnyugtassuk az elménket egy-egy stresszes napot követően. A színezésnek megannyi előnye létezik. Segít az izmok ellazításában, hatására fokozódhat a fókusz, és a koncentrációs képesség is sokat fejlődhet, nem beszélve a kreativitás és a kognitív képességek fejlődéséről. 

A számos kifestő az egyik legproduktívabb módja az idő eltöltésének. Amellett, hogy közben relaxálunk, még egy művészi alkotás is kikerül a kezeink közül, ami pedig büszkeséggel tölthet el bennünket és még az önbizalmat is növeli.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)