Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kiütéses győzelemmel hangolt a csúcsderbire a Sajben-csapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. március 06. 16:00
Kiütéses győzelemmel hangolt a csúcsderbire a Sajben-csapat
Clean-Way Gyulai Termál FC–Szabadkígyósi SZSC 9-0 (4-0)

A Megye I.-es labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában a Clean-Way Gyulai Termál FC csapata a Szabadkígyósi SZSC együttesét fogadta március 5-én az Id. Christián László Városi Sporttelepen. A fürdővárosi csapat győzelemmel szerette volna kijavítani az előző forduló pontvesztését, így minden erejét bevetve lépett pályára riválisa ellen.

nagy gergely vezérként igazgatta csapatát

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Clean-Way Gyulai Termál FC: Molnár, Nagy S., Magyar, Trescsula (Oláh), Repisky, Nagy G., Radics, Boros (Bánfi), Palik (Patkás), Nyéki (Nagy E.) és Kiss. Csere: Kajári. Vezetőedző: Sajben Gábor.

A gyulai együttes az előző fordulóban 2-1-es vereséget szenvedett a szarvasi arénában, így célja egyértelműen a három pont megszerzése volt szabadkígyósi riválisa ellen. A találkozó azért is volt kiemelten fontos Sajben Gábor csapata számára, mert egy sikerrel megvívott mérkőzés lendületbe hozhatta volna az éllovas elleni rangadóra.

Sajben Gábor a mérkőzés előtt elmondta, csak a győzelem számára elfogadható, az együttes szeretne kellő önbizalommal nekivágni a rá váró sűrű menetrendnek és a listavezető elleni mérkőzésnek.

nyéki boldizsár góllal mutatkozott be a szurkolóknak

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A gyulai alakulat ennek megfelelően kezdte a mérkőzést, azonnal nyomás alá vonta ellenfelét, és kezébe vette a játék irányítását. A taktikusan felépített támadásoknak már az 5. percben meglett az eredménye, amikor a végig agilisan játszó Magyar Gergő talált a szabadkígyósi kapuba. 1-0.

A folytatásban már összeszedettebben futballozott a vendégcsapat, ám helyzetet mégis a hazai gárda alakított ki. A 21. percben Nagy Gergő állt oda egy szabadrúgáshoz, a csapatkapitány pedig szokásához híven nem hibázott, így kettőre növelte csapata előnyét. 2-0.

A hazai gárda szinte teljesen átvette az uralmat a mérkőzés felett, a főleg indításokra berendezkedett vendégcsapat pusztán néhány passzig tudta birtokolni a labdát. A 31. percben az újonnan igazolt Nyéki Boldizsár tette le névjegyét, egy szépen megkoreografált támadás végén átlövésből vette be riválisa kapuját. 3-0.

A szünet előtt a végig remekül játszó Boros Tamás emelte négyre a gólok számát, a fiatal játékos sokadszorra futotta le védőjét. 4-0.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A második félidőben sem változott a játék képe, a gyulai együttes folyamatosan dolgozta ki támadásait, míg riválisa hosszú indításokkal próbált a hazai kapu elé érni. A gólok sorát Nagy Gergely indította el a 48. percben, majd a fiatal Bánfi Dominik folytatta, a sort pedig a hetek óta kiváló formában játszó Radics mesterhármasa zárta.

– A csapat nagyon jól állt ehhez a mérkőzéshez. Nem hagytuk kibontakozni a kígyósi csapatot, a meccs nagy részében tetszetősen játszottunk. Örülök, hogy a fiatal Kiss Tamás és Magyar Gergő is kiváló játékkal hálálta meg a lehetőséget. Nagy Gergely ma is nagy kedvel játszott, igazi vezérként vezette a csapatot. Radics Dávid újabb triplája már senkit nem lepett meg, kimagaslóan teljesít idén az edzéseken és a mérkőzéseken egyaránt. Kellett számunkra ez a magabiztos játék és győzelem, de helyén akarjuk kezelni, hiszen gőzerővel készülünk a csúcsrangadóra a veretlen listavezető ellen. Nagyon bízom abban, hogy most már tényleg felnövünk a feladathoz – értékelt Sajben Gábor.

A Clean-Way Gyulai Termál FC csapata megerősítette helyét a tabella második helyén, a következő fordulóban pedig akár üldözőbe veheti a listavezető Körösladányi MSK-t.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)