Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Befejeződött a nyomozás a Gyulán is fosztogató páros ügyében

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2022. február 28. 17:00
Befejeződött a nyomozás a Gyulán is fosztogató páros ügyében
Rendőrségi hírek Békés megyéből

Fotó: police.hu

Országszerte 12 lakásba és egy autóalkatrész-boltba tört be zárfésűvel az a két férfi, akiket a Békés megyei rendőrök fogtak el Budapesten. Az ügy rendőrségi vizsgálata befejeződött, az eljárás iratai az ügyészségre kerültek – írja a police.hu.

Hét megyében és a fővárosban követett el lopásokat a gyanú szerint az a két férfi, akiket tavaly januárban összehangolt akció keretében fogtak el Budapesten a Békés megyei nyomozók és a közterületi támogató alosztály rendőrei. Az 51 éves L. Zsolt és a 38 éves M. Tibor tavaly október 8-án Gyulán is feltörtek egy lakást, ahonnan ékszereket vittek el. A Gyulai Rendőrkapitányság, illetve a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói, miközben a gyulai betörés felderítésén dolgoztak, megállapították, hogy hasonló módszerrel elkövetett bűncselekmények 2021 novemberében és decemberében is történtek az ország több városában, Budapesten, Debrecenben, Esztergomban, Győrben, Székesfehérváron, Tatán, Tatabányán, Győrben, Miskolcon és Várpalotán. A lakásokból többek között pénz, ékszerek, órák, parfümök tűntek el, egy autóalkatrész-boltból pedig nagy mennyiségű motorolajat vittek el.

A lopásokkal több mint 20 millió forint kárt okoztak. Ennek egy része megtérült, mert a nyomozók a gyanúsítottaknál tartott kutatásokon megtalálták a lopott tárgyak egy részét.

Mindkét férfi letartóztatásban van, a rendőrség az ügy iratait február 28-án továbbította az ügyészségre.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)