Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Pontvesztéssel rajtolt a gyulai ificsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. február 28. 16:00
Pontvesztéssel rajtolt a gyulai ificsapat
CZ-Gyulasport NKft.–Csorvási SK 24-25 (9-10)

A Gyulasport NKft. ifjúsági kézilabdacsapata az NB II.-es bajnokság első tavaszi fordulójában a Csorvási SK korosztályos együttesét látta vendégül február 26-án. Zöldi-Tóth Katalin fiatal gárdája győzelemmel szerette volna folytatni a bajnoki sorozatot.

nem sikerült pontokat gyűjtenie a fiatal gyulai gárdának

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Gyulasport NKft.: Juhász P., Anderlik A. (3), Kertes S., Szabó K. (3), Kovács A. (5/2) Sebestyén J. (2), Németh Cs. (7/2). Csere: Bartóki M., Horváth R. (3), Miklya N. (1) és Erdődi R. Edző: Zöldi-Tóth Katalin.

A gyulai gárda a tabella második helyéről várhatta a bajnokság folytatását, míg riválisa a bajnokság középcsapataként érkezett a szezonnyitóra. A két gárda őszi találkozóján gyulai győzelem született, így a vendégcsapat a visszavágás reményében érkezett a találkozóra.

A találkozót a vendégcsapat kezdte jobban, a sokat hibázó hazai gárda a 10. percre már háromgólos hátrányba került riválisával szemben. A Németh Csenge által mozgatott gyulai együttes a 26. percre visszakapaszkodott ellenfelére, ám így is egygólos csorvási vezetéssel ért véget a félidő.

A második játékrészben sem változott a játék képe, a fiatal játékosokkal operáló hazai csapat folyamatos hátrányban játszott ellenfelével szemben, amelyet a lefújásig csupán egyetlen találatra sikerült csökkenteni.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Máthé István, a Gyulasport NKft. kézilabda-szakágának technikai vezetője a mérkőzésről elmondta, a játék képe alapján a vendég csorvásiak győzelme teljesen megérdemelt a sok hibával játszó, hazai pályán egyszer sem vezető hazaiak ellen.

Mérkőzés alakulása: 10. perc 2-5, 20. perc 5-6, 26. perc 8-8, 30. perc 9-10, 40. perc 13-17, 55. perc 21-23, 60. perc 24-25.

– A játékosok nagyon álmosan, és fegyelmezetten játszottak. A mérkőzéssel kapcsolatban az az érzés van a mai napig bennem, hogy ha holnapig játszunk, akkor se tudjuk megnyerni – értékelt Zöldi-Tóth Katalin.

A Gyulasport NKft. ifjúsági csapata a tabella második helyéről várhatja a Túrkevei VSE elleni találkozót.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)