Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Vasárnap több órára kisüt a nap

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MTI • HÍREK • 2022. február 26. 17:48
Vasárnap több órára kisüt a nap
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti

Vasárnap az ország nagy részén több órára kisüt a nap. A déli órákig a déli, délnyugati megyékben maradhatnak erősebben felhős vidékek, helyenként kisebb eső, néhol havas eső, a hegyekben esetleg hószállingózás előfordulhat, majd ott is szakadozik, csökken a felhőzet.

Az esti, éjszakai órákban a gomolyfelhőkből északnyugaton megszűnik a záporos csapadék, ugyanakkor egy zártabb felhőzetből főleg a délkeleti, déli megyékben helyenként számítani lehet gyenge esőre, havas esőre, majd délnyugaton főként a hegyekben néhol hószállingózásra is.

Vasárnap az ország nagy részén több órára kisüt a nap. A déli órákig a déli, délnyugati megyékben maradhatnak erősebben felhős vidékek, helyenként kisebb eső, néhol havas eső, a hegyekben esetleg hószállingózás előfordulhat, majd ott is szakadozik, csökken a felhőzet. A késő délutáni, esti óráktól észak, északkelet felől érkezhetnek kisebb-nagyobb felhőtömbök, amelyekből kialakulhat zápor, hózápor.

Az északi, északkeleti szelet sokfelé élénk, néhol erős lökések kísérik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -4 és +2 fok között várható, ennél hidegebb az északi szélvédett tájakon valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap általában 6 és 11 fok között alakul.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)