Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Remekül rajtolt a gyulai kézilabdacsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. február 20. 16:00
Remekül rajtolt a gyulai kézilabdacsapat
XVI. kerületi KMSE–CZ-Gyulasport NKft. 22-30 (9-14)

A CZ-Gyulasport NKft. NB II.-es csapata a XVI. Ker KMSE együttesével találkozott február 19-én. A Zöldi-Tóth Katalin vezette gárda fővárosi riválisával kezdte meg tavaszi szereplését.

képünk egy korábbi mérkőzésen készült

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

CZ-Gyulasport NKft.: Antal X., Szabó K. 8, Vólent L. 1, Nagy P. 3, Kertes S., Milyó A. 1, Csapó-Kovács H. 3. Csere: Juhász P., Ladics V. 7, Kovács K. 1, Kovács A., Németh Cs., Hős K. 5/1 és Lukács N 1. Vezetőedző: Zöldi-Tóth Katalin.

A gyulai együttes hat győzelemmel zárta a bajnoki szezon őszi etapját, így a tabella hatodik helyéről várhatta a tavaszi szezonkezdést. A fürdővárosi gárda a felkészülés alatt elsősorban a kellő erejű védekezés fejlesztésével volt elfoglalva, így tökéletes volt, hogy a tabella sereghajtója ellen kezdődött a tavaszi sorozata.

Milyó Alexandra, a gárda házi gólkirálya a mérkőzés előtt kiemelte, a gárda egy emberként várja a tavaszi rajtot. Hozzátette: az együttes minden játékosa azon lesz, hogy a „várvárosi” alakulat eredményesebb etapot produkáljon és a lehető legmagasabb pozícióba zárja a bajnoki idényt.

Máthé István, a Gyulasport NKft. kézilabda-szakágának technikai vezetője elmondta, a két rivális az első percekben nagyot futott egymással, a 12. minutumban még csak 5-5 állt az eredményjelzőn. A folytatásban azonban már a ritmust váltó vendégcsapat volt előnyben, a félidő lefújásakor pedig már ötgólos előnyt harcolt ki magának.

A második játékrészben Zöldi-Tóth Katalin pályára küldte a fiatalabb korosztály játékosait. A fiatal keret igyekezett az eredményt tartani, illetve növelni. A Szabó Kamilla és Ladics Vivien által hajtott vendég együttes folyamatosan tartani tudta a távolságot riválisától, a lefújáskor pedig nyolcgólos előnnyel szerezte meg a győzelemért járó bajnoki pontokat.

A mérkőzés alakulása: 12.perc: 5-5, 16. perc: 5-9, 24. perc: 8/10, 30. perc: 9-14, 40. perc: 11-17, 50. perc: 14-25, 55. perc: 19-28 és 60. perc: 22-30.

A CZ-Gyulasport NKft. csapata sikerével fellépett a tabella ötödik helyére. A Zöldi-Tóth Katalin által vezetett együttes a következő fordulóban hazai pályán fogadja a közvetlen rivális Csorvási SK gárdáját.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)