Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kiütéssel maradtak versenyben a bajnoki címért az U15-ös Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. február 14. 16:00
Kiütéssel maradtak versenyben a bajnoki címért az U15-ös Amazonok
Gyulai Amazonok–Csepel Utánpótlás SE 13-3 (6-1)

Az U15-ös futsalbajnokság soros fordulójában a Gyulai Amazonok csapata a Csepel Utánpótlás SE együttesét látta vendégül február 13-án. Szerb Katalin gárdája a győzelemért járó pontokért lépett a fürdővárosi arénába.

máté nóra nyolc góllal vette ki részét csapata győzelméből

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Gyulai Amazonok: Freiberger Stella, Kelemen Klarissza, Tóth Panna, Máté Nóra, Baracsi Boglárka. Csere: Puskás Adél, Danics Boglárka, Krisán Jázmin, Szelei Nóra és Szelei Csenge. Edző. Szerb Katalin.

A gyulai együttes az előző fordulóban lendületből gázolta el fővárosi riválisát, amellyel tovább őrzi első helyét a tabellán. A csepeli együttes vereséggel a tarsolyában érkezett a gyulai tornacsarnokba, amellyel a tabella alsó harmadából várta a találkozót.

A vendégcsapat meglepetéssel kezdte a találkozót, Sinkó Dorina már a 2. percben megszerezte a vezetést együttesének. A felpaprikázott hazai gárda a folytatásban alaposan megszórta ellenfelét, Máté Nóra a 13. percig öt góllal tömte ki a fővárosi hálót. A lefújás előtt még Kelemen Klarissza is betalált, így 6-1-es eredménnyel zárta az első félidőt a gyulai gárda.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A második félidőben sem engedte kibontakozni ellenfelét a hazai együttes, folyamatosan érkeztek a szebbnél szebb találatok. Máté Nóra vezérletével – aki a mérkőzésen 8 találatig jutott – Baracsi Boglárka mesterhármasa mellett Kelemen Klarissza még egyszer megzörgette az ellenfél hálóját, a vendégek pedig még két góllal szépítettek, beállítva a 13-3-as gólzáporos győzelmet.

Gyulai gólszerzők: Máté Nóra 8, Baracsi Boglárka 3, Kelemen Klarissza 2.

A Gyulai Amazonok U15-ös csapata a tabella éllovasaként érkezik a hétvégi dupla fordulóra, ahol a Tolna-Mözs és a Budaörs Futsal alakulatai várnak a gárdára.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)