Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Tizenkilenc ittas sofőr az elmúlt hét nap mérlegén

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2022. január 24. 12:45
Tizenkilenc ittas sofőr az elmúlt hét nap mérlegén
Rendőrségi hírek Békés megyéből

Egy hét alatt tizenkilenc járművezetővel szemben intézkedtek ittasság gyanúja miatt a rendőrök Békés megyében – írja a police.hu.

Békés megye útjain január 17. és január 23. között négy gépi meghajtású jármű vezetőjével és tizenöt kerékpárossal szemben kellett ittas járművezetés miatt intézkedniük a rendőröknek. Volt olyan ittas vezető, aki személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy korábban a rendőrség eltiltotta a járművezetéstől. A 47 éves férfit a Békéscsabai Rendőrkapitányság járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmény gyanúja miatt őrizetbe vette. Csütörtökön is előállítottak a rendőrök két autóst ittas járművezetés gyanúja miatt. Orosházán, a Lorántffy utcában 18 óra 45 perc körül oldalára borult egy személyautó. A balesetben senki nem sérült meg. Gyulán, a Jókai Mór utcában 20 óra 45 perc körül egy személygépkocsi lement az útról, jelzőtáblának és fának ütközött. A járművet vezető férfi könnyebben megsérült. Mindkét autóstól elvették a vezetői engedélyüket és büntetőfeljelentést tettek ellenük a rendőrjárőrök.

A rendőrség ismételten kéri a közlekedőket, hogy tartsák be a szabályokat! Ne veszélyeztessék magukat, utasaikat, illetve közlekedő partnereiket azzal, hogy ittasan vezetnek!

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)