Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ismét triplázni tudott a felnőtt futsalcsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. január 25. 10:00
Ismét triplázni tudott a felnőtt futsalcsapat
Veretlenül várja a harmadik fordulót a Gyulai Amazonok csapata

A Csongrád-Csanád megyei futsalbajnokság 3. fordulójában a Gyulai Amazonok csapata három mérkőzésen is pályára lépett január 22-én. Molnár Zoltánné együttese hármas minitornán találkozott makói, szegedi és balástyai riválisával.

hat mérkőzést teljesített sikerrel a gyulai futsalcsapat

Fotó: Gyulai Amazonok

A gyulai együttes egy hazai tornán indította a bajnokságot, amelyen Molnár Zoltánné gárdája mindhárom riválisát két vállra fektette, így a tabella második helyére lépett.

A soros fordulót Deszken rendezték, amelyen a fürdővárosi együttes makói, balástyai és szegedi csapatok ellen lépett pályára. A gyulai gárda az első találkozón az M-Foci Kft. alakulatával nézett szembe, ahol 4-2-es végeredménnyel gyűjtötte be a győzelemért járó pontokat. A folytatásban a fürdővárosi együttes magabiztosan mattolta a KSE-Balástya csapatát, így lendületből érkezett a hazai pályán játszó St. Mihály FC Sportegyesület elleni záró találkozóra.

A Molnár-csapat kiválóan kezdte a házigazda elleni mérkőzést, egy gyorsan megszerzett góllal indította a mérkőzést.

– Az utolsó mérkőzésen gyorsan rúgtunk egy gólt, majd ellenfelünk egyenlíteni tudott. A helyzeteinket a kezdeti dekoncentrált játék ellenére a második félidőben nagyobb arányban értékesítettük, így 7-1-re múltuk felül a hazai együttest is. Bizakodva, veretlenül várjuk a következő héten Balástyán megrendezésre kerülő fordulót, hiszen a nagyon önzetlen játék mellett sokszor egyénileg is szép megoldásokat láthatunk a lányoktól, akik emellett remek kedvvel és felszabadultan lépnek pályára minden alkalommal. Ezen a napon debütált Molnár Kitti és Szűcs Beatrix is, akik nagypályán is alapembereink lesznek tavasszal – olvasható a Gyulai Amazonok közösségi oldalán.

Eredmények:

M-Foci Kft.–Gyulai Amazonok 2-4, Gyulai Amazonok–KSE Balástya 10-0, St. Mihály FC Sportegyesület–Gyulai Amazonok 1-7

A Gyulai Amazonok felnőtt futsalcsapata a következő fordulóban Balástyán találkozik riválisaival.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)