Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Győzelemmel kezdte az évet a gyulai tekecsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. január 24. 11:00
Győzelemmel kezdte az évet a gyulai tekecsapat
MVM Gáz SE–Gyulai SE Dig-Build 2-6

Az NB I.-es tekebajnokság tizenkettedik fordulójában a Gyulai SE Dig-Build csapata az MVM Gáz SE otthonában lépett a bábuk elé január 22-én. A fürdővárosi gárda felnőtt együttese a tabellán elfoglalt harmadik helyét szerette volna megőrizni riválisa ellen.

A gyulai együttes a téli szünet előtt nyíregyházi ellenfelét gurította le szegvári otthonában. A hazai győzelemnek köszönhetően a fürdővárosi gárda a tabella bronzérmes helyéről érkezett a tavaszi folytatásra. A budapesti alakulat a SalgÓzd kiütésével zárta az őszi szezont, amelynek köszönhetően a táblázat nyolcadik pozíciójából várta ellenfelét.

A két rivális nagy csatával nyitotta a derbit, az első páros vetélkedését Schriffert Dániel nyerte csapatának, ám a következő kettős végén a hazai gárda örülhetett. A folytatásban azonban Czégény Csaba és Nyári Krisztofer is győzelmet gurított, majd Schriffert Roland biztosította be a gyulai együttes sikerét.

A bajnoki forduló a legtöbb ütött fával rendelkező játékosát is fürdővárosi együttes adta, Scriffert Dániel és Schriffert Roland egyaránt 543-as eredménnyel zárta a találkozót.

A Gyulai SE Dig-Build felnőtt együttese továbbra is őrzi harmadik helyét a tabellán. Az NB I.-es gárda a következő fordulóban a hatodik helyen álló Szanki OBSE alakulatát fogadja szegvári otthonában.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)