Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hibázott a listavezető, tovább zárkózott a címvédő

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. január 22. 14:00
Hibázott a listavezető, tovább zárkózott a címvédő
A Suzuki Kupa 13. és 14. fordulójának eredményei

A városi tekebajnokság 13. és 14. fordulóját játszotta le a Suzuki Kupa mezőnye január 10. és 20. között. A 2021/2022-es kiírás soros etapjának nagy győztese az Öregfiúk együttese lett.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A városi tekecsaták folytatásában az Öregfiúk csapata legyőzte a listavezető Kövite-Sarkadkeresztúr gárdáját, majd legurította a Baráti BT együttesét. A Magyarvárosi Söröző egy győzelemmel és egy vereséggel zárta a kört, az „LL”-Kétegyháza alakulat pedig az Ismerős Arcok elleni sikerrel zárkózott a listavezető mögé.

A listát továbbra is a Kövite-Sarkadkeresztúr együttese vezeti, az éllovast a két pontnyi hátrányban álló „LL” Kétegyháza követi, az Öregfiúk gárdája pedig megerősítette harmadik helyét a tabellán.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Eredmények: Öregfiúk–Kövite-Sarkadkeresztúr 4-2, Magyarvárosi Söröző–Baráti BT 6-0, „LL” Kétegyháza–Ismerős Arcok 4-2, Öregfiúk–Baráti BT 6-0 és Szabó Legények–Magyarvárosi Söröző 4-2.

A tabella állása: 1. Kövite-Sarkadkeresztúr 20 pont, 2. „LL” Kétegyháza 18 pont, 3. Öregfiúk 14 pont, 4. Ismerős Arcok 10 pont, 5. Szabó Legények 8 pont, 6. Magyarvárosi Söröző 5 pont és 7. Baráti BT 3 pont.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)