Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Érdekességek a legnépszerűbb hazai futballklubokról

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2022. január 18. 12:35
Érdekességek a legnépszerűbb hazai futballklubokról
Az FTC-ben Keller József lépett legtöbbször pályára a Bajnokok Ligájában

A legnépszerűbb magyar futballcsapatokról gyűjtöttünk össze különböző érdekességeket és izgalmas statisztikákat.

A Ferencváros történetében Keller József lépett legtöbbször pályára a Bajnokok Ligájában, neki 7 meccs jutott, mögötte sokan jönnek 6 találkozóval, itt olyan nevek vannak, mint Lisztes Krisztián, Vincze Ottó, Hajdú Attila, Nyilas Elek, Miha Blazic, Dibusz Dénes, vagy éppen Tokmac Nguen.

Garami József több mint 10 évig irányította az MTK csapatát, ezalatt pedig kiemelkedően Kanta József számított a kedvenc játékosának, akivel 11 közös szezont vittek végig és 274-szer lépett pályára Kanta, amit szépen meg is hálált, hiszen 109 gólt szerzett és 100 gólpasszt osztott ki ebben az időszakban. Kanta után Zsidai László következik 174 mérkőzéssel, a harmadik helyre pedig Dragan Vukmir fért oda 161 találkozóval, a Bet22 szerint.

Az Újpest történetének a legidősebb gólszerzője jelenleg Kabát Péter, aki 38 évesen 6 hónaposan és 15 naposan talált be a Puskás Akadémia kapujába 2016 áprilisában. Az utóbbi években az RTL Klubon gyakran szereplő játékos csereként állt be ezen a találkozón és a 92. percben tudott pontot menteni a csapatának egy bal lábas lövéssel.

A Paks csapata a 2020/2021-es esztendőben hatalmas házi rekordok állított fel azzal, hogy 76 gólt szereztek a bajnokságban, ez egyértelműen Bognár György támadófelfogásának köszönhető. Ez azért hatalmas dolog, mert az korábban még az 50 gólos határt sem tudta átlépne egyszer sem a Paks.

Horváth Ferenc egy fiatal edzőnek számít az NB1-ben, ennek ellenére a Honvéd már a 11. csapat ahol vezetőedzőként tevékenykedik. Eddig a Balmazújvárosnál töltötte el a legtöbb időt, ott 52 meccsig irányíthatta a csapatot, a legtöbb klubnál azonban a 30 mérkőzésig sem jut el. 

A Vidi 2018-as  Európa Liga meccsein a Chelsea elleni találkozókon volt a legnagyobb az átlagnézőszám, majdnem elérte a 30 ezret is. A második helyen a Trabzonspor elleni két mérkőzés következik, ahol kicsit több mint 17 ezren voltak. A legkevesebben a Sporting ellen voltak, itt a 10 ezret sem haladta meg ez a szám. 

A Diósgyőr kapuját Nikolics Nemanja, Bajzát Péter és Böde Dániel vette be a legtöbbször a csapat történelme során, mindhárom labdarúgó 13 gólt szerzett a miskolciak ellen. Bajzát ráadásul 7 gólpasszt is kiosztott már ellenük, ez ráadásul ezt a 20 kanadai pontot ráadásul 13 találkozón hozta össze.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)