Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Előadás és könyvbemutató is lesz Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2022. január 19. 15:00
Előadás és könyvbemutató is lesz Gyulán
Programajánló

Január 28-án Neszlényi Judith zongoraművész verseskötetét mutatják be a Mogyoróssy János Városi Könyvtárban 

KAMARATEREM

Január 22-én, szombaton 19 órától Szilágyi Enikő Mi lennék nélküled? című előadását láthatja a közönség a Gyulai Várszínház Kamaratermében, a magyar kultúra napja alkalmából. A Gyulai Várszínház ősbemutatója Jászai Mari emlékiratainak felhasználásával készült. Az előadásra a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

MŰVELŐDÉSI HÁZ

Január 26-án, szerdán 12.15-től Várnagy Andrea és Farkas Lili ad zongorakoncertet Zenevarázslat címmel, az ifjúsági hangversenybérlet-sorozat keretében. A Gyulai Implom József Általános Iskola által szervezett hangverseny célja, hogy a gyerekeket játékos formában ismertesse meg a klasszikus zenével.

VIGADÓ

Január 26-án, szerdán 19 órától Herczeg Ferenc Déryné Ifjasszony című művét viszi színre a Déryné Társulat a Vigadóban, a Gyulai Várszínház szervezésében. A színészek hangszeres játékával színesített előadás főhajtás a magyar színjátszás hőskora előtt. A darabot Vidnyánszky Attila rendezte. A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

KÖNYVTÁR

Január 28-án, pénteken 17 órától Neszlényi Judith zongoraművész Híven és bátran című verseskötetét mutatják be a Mogyoróssy János Városi Könyvtár Simonyi olvasótermében. A szerző online lesz jelen az eseményen, melynek Zalatnai-Palcsó Brigitta író, főszerkesztő lesz a házigazdája. Közreműködők: Beszterczey Attila színész és Hodozsó György zongoraművész. A bemutató védettségi igazolvány és személyi igazolvány felmutatásával látogatható.

CSABAI RENDEZVÉNYPAJTA

Január 22-én, szombaton meghosszabbított nyitvatartással, 10-től 22 óráig, és kedvezményekkel várják a korcsolyázni vágyókat az Allianz Jégpályák Éjszakája elnevezésű országos rendezvényének keretében. A helyszínen extra programok, kapura lövési lehetőség és szlalompálya is lesz. A kedvezményes jegy 600 forintba, a kedvezményes korcsolyabérlés 400 forintba kerül.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)