Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kiállítás és előadás várja a gyulaiakat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2022. január 13. 14:00
Kiállítás és előadás várja a gyulaiakat
Programajánló

Szilágyi Enikő Mi lennék nélküled? című előadását láthatja a közönség január 22-én, szombaton

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

KOHÁN KÉPTÁR

Január 20-án, csütörtökön 17 órakor nyílik meg a Szilágyi 125+1! című kiállítás a Kohán Képtár időszaki kiállítótermében. A tárlat az 1896-ban Gyulán született, magyar Toulouse-Lautrecként emlegetett festőművész, Szilágyi István alkotásait mutatja be. A vendégeket Fekete-Dombi Ildikó, az Erkel Ferenc Kulturális Központ és Múzeum NKft. kiállítóhelyekért felelős ügyvezető igazgatója köszönti. A kiállítást Kónya István, Gyula város alpolgármestere nyitja meg. Az alkotások április 2-ig láthatók.

KAMARATEREM

Január 22-én, szombaton 19 órától Szilágyi Enikő Mi lennék nélküled? című előadását láthatja a közönség a Gyulai Várszínház Kamaratermében, a magyar kultúra napja alkalmából. A Gyulai Várszínház ősbemutatója Jászai Mari emlékiratainak felhasználásával készült. Az előadásra a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

MŰVELŐDÉSI HÁZ

Január 26-án, szerdán 12.15-től Várnagy Andrea és Farkas Lili ad zongorakoncertet Zenevarázslat címmel, az ifjúsági hangversenybérlet-sorozat keretében. A Gyulai Implom József Általános Iskola által szervezett hangverseny célja, hogy a gyerekeket játékos formában ismertesse meg a klasszikus zenével.

VIGADÓ

Január 26-án, szerdán 19 órától Herczeg Ferenc Déryné Ifjasszony című művét viszi színre a Déryné Társulat a Vigadóban, a Gyulai Várszínház szervezésében. A színészek hangszeres játékával színesített előadás főhajtás a magyar színjátszás hőskora előtt. A darabot Vidnyánszky Attila rendezte. A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)